Moederschapchallenge 2019, de geschoten kiekjes

Op 2 december jongstleden eindigde de moederschapchallenge 2019. Hoewel er via Instagram de nodige interesse kwam, bleek het toch wel qua deelnemers tegen te vallen. Toch heb ik samen met Mama jezz blog en Miekids  leuke foto’s kunnen plaatsen in de verschillende thema’s. Vandaag deel ik met jullie een paar kiekjes uit deze challenge. 

Tien dagen foto’s in een thema

Ik maakte bewust de keuze om voor 10 dagen te gaan. Veel challenges beginnen aan het begin van de maand en duren de hele maand. Dat vond ik een beetje te veel van het goede. Ik merk dat fotograferen vanuit een thema een leuke uitdaging is. Ik ben dan wat bewuster bezig met de foto’s. Toch zijn ze niet gestyled en zijn het echt momenten geweest die ik dagelijks meemaak met het gezin.

De onderwerpen

De onderwerpen die ik had gekozen voor deze challenge waren:

  1. mama heeft nodig
  2. me-time
  3. kinder favoriet
  4. huis op zijn kop
  5. lief spelen
  6. sinterklaas
  7. bedtijd
  8. buitenpret
  9. lekker eten
  10. kijken uit het raam

Drie mooie foto’s

Nu we maar met zijn drieën meededen in de challenge deel ik drie mooie foto’s uit deze challenge.

mama heeft nodig, zo liefdevol deze foto
lief spelen, dit zegt toch al genoeg
uit het raam kijken, dat doen ze bij ons graag

Niet eerder van gekomen om te delen

Ik had natuurlijk deze foto’s al eerder willen delen, maar de decembermaand is best behoorlijk druk hier. De voorbereidingen voor de verjaardag van onze bijna 1 jarige en de feestdagen, hakken er een beetje in. Daardoor staat het bloggen op dit moment op een laag pitje. Het bloggen is voor mij een hobby. Mijn gezin staat gewoon op een en die hebben nu gewoon even iets meer aandacht nodig. Maar wat in het vat zit verzuurt niet dus alsnog de foto’s van de moederschapchallenge 2019.

Please follow and like us: