Ingebeleeft.nl

Inge beleeft net even anders. Persoonlijke, mama & lifestyle blog

We maken regelmatig foto’s van onze kroost, dus ik bedacht dat het leuk zou zijn om daar een leuke challenge aan vast te plakken. Per slot van rekening ben ik niet de enige die dingen beleeft šŸ˜‰ vandaar deze mamachallenge op instagram. Doe jij ook mee?

Wat is de bedoeling?

We gaan tien dagen lang een foto posten uit diverse categorieƫn die met het moederschap te maken hebben. Deze maak ik straks bekend. Je mag zelf weten in welke volgorde je ze plaatst. Gebruik daarbij de #mamachallenge2019. Uit iedere categorie plaats ik op dit blog de leukste, grappigste of mooiste foto.

Wie mag er meedoen?

Iedereen mag meedoen die moeder is. Dus dierenmoeders, sterremoeders, regenboogmoeders, alleenstaande moeders. Het is het woord mama in de breedste zin.

Wanneer vindt deze challenge plaats?

We starten op zaterdag 23 november 2019 en de laatste foto plaatsen we op maandag 2 december 2019. Zet bij je foto ook het thema wat je die dag hebt gebruikt.

De thema’s

Hieronder vindt je de “thema’s”. Je mag hier geheel je eigen interpretatie aan geven.

Aan het eind van de challenge

Na 2 december plaats ik mijn 10 favoriete foto’s op dit blog. Als je meedoet aan de challenge ga je er mee akkoord dat ik de foto’s plaats.

Delen is lief

Het zou geweldig zijn om met een grote club mama’s deze challenge te doen op Instagram. Dus deel deze post op jouw instafeed of storie. Laten we er een gezellige anderhalve week van maken met elkaar! Reageer jij ook op de post van de andere deelnemers? In mijn stories zal ik ook zeker foto’s van jullie delen!

Please follow and like us:

2 thoughts on “Mama Challenge 2019

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial