Lief dagboek, week 7- 2019

Lief dagboek, week 7- 2019

Deze week was na lange tijd weer eens een rustige week. Heerlijk om weer gewoon de draad op te pakken. Dinsdag hadden we de laatste kraamvisites. Ook wel weer lekker dat het achter de rug is. Hoewel ik het heel gezellig vind, ben ik nu ook wel weer blij dat het klaar is.

Ook hadden we weer fysiotherapie met Raff. Met hele simpele trucjes slaapt hij steeds vaker afwisselend. Hij begint nu ook op zijn achterhoofd en aan de linkerkant pluis haartjes te krijgen.

Sepp mocht met oma mee naar de peutergym en had het helemaal naar zijn zin. Ook gaat het echt heel goed met Sepp. Nu we over zijboord een lactose vrij dieet, klaagt hij niet meer over buikpijn. Oh echt zo trots op het mannetje. Hij weet ook heel goed wat hij wel en niet mag.

Afgelopen woensdag ging ik voor het eerst met Robin alleen op pad. Hoe ik dat heb ervaren, lees je donderdag in mijn wekelijkse blog.

Met Chloë en Sepp bracht ik een bezoekje aan de kapper. Dat was wel weer echt nodig. Vooral bij mijn mannetje was het inmiddels coupe pleeborstel. Veel te lang dus.

Op Valentijnsdag stuurde we Chloë een kaartje omdat ze zo graag een keer post wilde hebben. Verder doen wij daar helemaal niks mee.

Vrijdagavond was ik lekker alleen met de kinderen. Manlief had tijdens een toernooi met zijn dubbelpartner kaartjes gewonnen voor het ABN AMRO toernooi in Rotterdam. Heerlijk hoor even een avondje voor mezelf.

Onze kleinste knapperd ging deze week van 6 naar 5 voedingen. En slaapt tussen de laatste en eerste voeding tussen de 7 en 8 uur. Onwijs trots hierop. We beseffen ons heel goed dat dit echt een luxe is. Stiekem ook echt wel lekker om een redelijk goede nacht te maken.

Ook vierde mijn schoonouders hun verjaardag. Samen met de oudste twee kinderen maakte ik wat leuks voor ze. Ontbijtbordjes en een mok werden met stiften voorzien van een kleuter- en peuterkunstwerk.

Om de week af te sluiten hadden we nog een feestje. Een kinderverjaardag in de vriendengroep. Hoe stoer dat onze meid daar gewoon even samen met een ander meisje lekker ging dansen! Ze is zo gegroeid de laatste weken! Trots op haar.

Deze mama heeft voor haar dochter nog een geheimpje. Ze zal nog 8 maanden moeten wachten dus ik zeg voorlopig niks tegen haar, maar wij gaan samen naar K3. Zijn er nog meer mama’s onder jullie die naar K3 gaan met hun dochter of zoon?

Please follow and like us:
Share

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial