Lief dagboek week 22, 2019

Lief dagboek week 22, 2019

Vorige week begon mijn vakantie. Hoe ik die eerste week doorbracht lees je vandaag weer in vogelvlucht.

Maandag

Vandaag nog één dagje werken en dan heb ik heerlijk 20 dagen vrij. De werkdag liep totaal anders dan dat ik had gehoopt helaas. Daardoor moest ik zorgen voor een goede overdracht van nog lopende dossiers. Zoals iedere maandag eten we bij mijn schoonouders. Ons meiske had het hele weekend al een loopoor en was vandaag ook zeker nog niet haar eigen ik. Dat werd in de nacht wel duidelijk.

Dinsdag

Even na twaalf had ik een verdrietige kleuter naast me. Pijn in haar oor. Haar andere oor. Ze gilde het bij vlagen uit. Heb werkelijk ieder uur gezien en tussendoor geslapen. Gesloopt was ik. Ik meldde haar die dag ziek op school. Zo zat ik dan ineens met een zieke kleuter thuis. Gelukkig was ze in de loop van de ochtend al aardig opgeknapt. We gingen kijken of het mogelijk was om oordopjes te maken. Doordat inmiddels allebei haar oren lopen en dus ook echt flink ook kunnen en mogen ze geen dopjes maken. Hoe moe ik ook ben, ‘s avonds toch even een rondje lopen.

Woensdag

Zo de kleuter weer naar school vandaag. Lekker even met de twee jongens.’ s middags doen we het rustig aan.

Donderdag

Vandaag is het hemelvaartsdag, dus het hele gezin thuis. Heerlijk zo’n dagje. Aleen ik ben door al die gebroken nachten ook echt op. Ik ben de hele dag suf. We hebben vandaag een verjaardag. Tevens wat achterstallige klusjes doen.

Vrijdag

Manlief moet werken vandaag en dat blijkt een latertje te worden. Dit gebeurt sporadisch maar heeft voor de zaak prio. Met de oudste heb ik vandaag quality time. Ze gaat ook mee naar mijn tennisles. Warm dat het buiten is. Oh en hoe geweldig is het als je iets kookt en het wordt helemaal opgegeten. Kan daar helemaal blij van worden.

Zaterdag

Vandaag eerst wat maken voor de juffen van onze kleuter. Ze vieren hun verjaardag als wij op vakantie zijn. Kan ze dus helaas niet bij zijn. Manlief gaat tennissen. Laatste competitiedag. Yeah, stiekem wel blij mee. Als hij steeds weg is de hele zaterdag heb ik weinig zin om zelf ook weg te zijn in het weekend. Komende weken worden de weekenden weer een beetje luchtig qua tijdsbesteding. Ik ga met de kinderen naar mijn oma. Ze is jarig. Verder loopt het allemaal wat rommelig vandaag.

Zondag

Vanochtend vertrek ik met de oudste twee naar het linneaushof. Samen met nog twee van de totaal 5 mama’s hebben we een date. Wij wat tijd om te kletsen en onze kindjes spelen samen en alleen. Heerlijke dag zo met elkaar. ‘s avonds mijn eigen tas inpakken en dan lekker naar bed…. Uhm het werd een nachtje van 2x twee uur slapen.

En hoe was jullie week?

Please follow and like us:
Share

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial