lief dagboek – week 21, 2019

lief dagboek – week 21, 2019

Week 21 was me het weekje wel, hoe deze week verliep lees je in deze nieuwe lief dagboek.

Maandag

Mensen wat was ik gebroken na een hele slechte nacht. Onze peuter moest even zijn verjaardag verwerken. Dus die belandde uiteindelijk bij ons in bed. Alleen zo’n woelende peuter…is net een octopus in je bed. Mentaal was ik echt verrot, fysiek kon ik er nog wel even tegenaan. Op mijn werk controleerde ik maar even geen premieberekeningen van collega’s.

Dinsdag

Een dagje thuis met de twee jongens, onze meid ging lekker naar school. We doen het nog even rustig aan vandaag. De jongste telg heeft net een aantal dagen koorts gehad en begint nu eindelijk op te knappen. ‘s avonds ga ik even een stukje wandelen.

Woensdag

Hieperdepiep hoera, onze peuter is 3 jaar. De oudste gaat ‘s ochtends naar school en ‘s middags gaan we voor de verjaardag van onze middelste een middagje uit. We gingen zeehondjes spotten in Hoek van Holland. Daarna nog even lekker op het strand spelen. Dit was echt zijn uitje. Hoe gaaf is het om je kind zo te zien genieten. Het leven kan zo simpel zijn.

‘s avonds gaat manlief samen met zijn zus naar Patrick Laureij. Vorig jaar gaven we haar dag cadeau voor haar verjaardag. Een geslaagd avondje uit.

Donderdag

Vandaag weer lekker werken op kantoor. Nou ja lekker…dat kunnen we wel weg laten. Het was mooi weer, perfect weer voor een algehele ontruimingsoefening. Een paar honderd man stond moest naar buiten. Samen met een collega besloten we een stuk te wandelen, want anders moesten we een uur buiten staan. Dan maar de tijd even nuttig besteden. Eenmaal na een uur weer binnen, bleek het systeem eruit te zijn geklapt. Dus konden we alsnog niks doen. ‘s avonds met een mamavriendin gewandeld. Mama’s met een missie, onze zwangerschapskilo’s langzaam laten weg gaan.

Onze peuter trakteert vandaag op het kinderdagverblijf.

Vrijdag

Een thuiswerk dagje. Het begon met het uitpluizen van een dossier. Ik hou ervan om lekker te puzzelen, te zoeken en tot een oplossing te komen. Dat maakt mijn werk zo leuk. Verder ga ik lekker een balletje slaan tijdens de tennisles. ‘s middags de kinderen weer ophalen van de BSO en KDV. De oudste gilt het uit van de pijn in haar oor. Niet de eerste keer, maar dan vooral als ze erg moe is. Deze keer serieus echt pijn. We gaan een onrustige nacht tegemoet.

Zaterdag

Ja hoor, de middenoorontsteking gaat over in een loopoor. Kind en wij zijn helemaal verrot. ‘s middags valt ze in de bank op slaap. Manlief moet op tijd weg voor de tenniscompetitie en sta er dus vandaag alleen voor. Het wordt best een zware dag zo.

‘s avonds vind ik even tijd voor mezelf als het hele spul op bed ligt. Ik ga eindelijk starten aan mijn fotografiecursus. Ik doe het vooral om mijn camera beter te leren kennen. Mijn eerste opdracht heb ik ingeleverd.

Zondag

Och weer een heerlijke nacht achter de rug met zieke kindjes. De hele winter hebben ze nergens last van en uitgerekend nu de R uit de maand is, begint hier de ziektekiemen toe te slaan in huis. we wandelen even naar het dorp en ik kan mooi mijn nieuwe draagdoek uittesten.

Please follow and like us:
Share

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial