Lief dagboek, week 20, 2019

Lief dagboek, week 20, 2019

Maandag

Ik begin de week uiteraard met een dagje werken. Er gebeurt veel vandaag dus ik ben gesloopt het eind van de dag. De prikkels overweldigen me. Vandaag gaat ook officieel de uitnodiging van het teamuitje de deur uit.

Dinsdag

Dochterlief naar school en neemt twee dingen mee voor de lettermuur. Ze zijn bezig met de letter T. Dus dat wordt tandpasta en een thermometer.

Woensdag

Vandaag komt er uit school een vriendinnetje spelen. Haar beste vriendinnetje. Zo leuk om de klik tussen die twee te zien. Ze hebben allebei de hooggevoelige karaktereigenschap wat zich in beide anders uit. Toch voelen zei elkaar zo goed aan en zoals echte meiden zijn, ze giebelen wat af.

Donderdag

Werkdag thuis. Heerlijk ontspannen. Ondertussen wat wasjes doen. Het is een fijne dag.

Vrijdag

Wat begint als een rustige dag slaat even voor twaalf om. De kleine man heeft koorts en moet opgehaald worden op het kdv. Terwijl hij op bed ligt te slapen werk ik nog even een paar uurtjes. De oudste belt of ze bij opa en oma mag eten samen met de middelste. Ze heeft kleutervrije dag. Ze haalt dan samen met opa haar broertje op. Ik kan daardoor wat langer werken en mijn gemiste knuffel uren met een zieke baby inhalen. ‘s avonds bak ik de taart alvast voor de verjaardag van zoonlief.

Zaterdag

We beginnen met de boodschappen en zwemles. Terwijl de oudste naar zwemles is, stijgt de koorts van de jongste. Hij is benauwd en besluit om de huisartsenpost te bellen. Daar kunnen we die middag terecht want ze willen hem wel even zien. Het lijkt mee te vallen. Toch gaan we een rot nacht tegemoet met maar 4 uurtjes slaap. Komt mede door het af willen kijken van de puntentelling van het Eurovisie Songfestival. Wij kijken ook alleen dus dat deel. Madonna hebben we dus gemist ?. Yeah Duncan heeft gewonnen!

Zondag

Waar is het feestje? Hier is het feestje! Onze middelste wordt 3 jaar en dat vieren we vandaag. Zijn eerste echte verjaardag die hij bewust mee maakt. Hij wordt verwend en geniet met volle teugen. Dat bekkie, zijn lieve woorden daar doe ik het voor. Hoe zijn verjaardag gevierd werd lees je donderdag in de blog.

Please follow and like us:
Share

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial