Lief dagboek – week 19, 2019

Lief dagboek – week 19, 2019

Maandag

Ik bedacht me vandaag dat het beter is om vaste dagen te gaan bloggen. Mijn eerste opzet was leuk bedacht maar niet haalbaar. Dus ga hier en daar de oude items vervangen voor nieuwe namen, maar de insteek blijft hetzelfde. Alleen blog ik nu op 3 vaste dagen. Op dinsdag uiteraard het lief dagboek, op donderdag de blog zoals jullie gewend zijn en op zaterdag kom ik met de maandelijkse thema’s.

Verder ging in vandaag weer werken op kantoor. Het was een ochtend die niet helemaal lekker liep, dus ging wat later weg dan gehoopt. Gelukkig nog een soort van redelijk vroeg op kantoor. Maar door de slechte nacht heb ik er de hele dag als een zombi bijgelopen.

dinsdag

We hebben ons ochtendritueel weer, lekker hoor dat de oudste weer naar school gaat. We wandelen lekker naar school en daarna ga ik nog even boodschappen doen. Heb wat in mijn hoofd voor sepp zijn verjaardag, dus even naar de appie voor lactosevrije producten. Vandaag komt ook sepp zijn taarttopper binnen die ik bij Label70 kocht. Ons meiske gaat spelen met een vriendje. ‘s avonds heb ik mijn laatste bevallen en bootcamp. Ik zie in de gammafolder een gave fiets staan voor de middelste. Dus manlief en onze boef gaan samen op pad om de fiets te kopen.

Woensdag

Vandaag heef de oudste een korte dag en gaat ze op de fiets naar school. De middelste wil ook fietsen, dus hup hij ook. Trots als een pauw zit hij op zijn fiets. Wat doet hij het goed zeg. Hij weet dat het een cadeau is voor zijn verjaardag. ‘s middags hebben we een vriendinnetje o er de vloer. Helemaal leuk. Vanavond speelt Ajax in de champions league maar wat een deceptie.

Donderdag

Eigenlijk is het vandaag mijn kantoordagje, maar ik werk thuis. We hebben vanavond een etentje met het werk. Een collega was in maart 25 jaar aan de zaak. We gaan met zijn allen sushi eten. Jummie echt lekker!

Vrijdag

Weer een dagje thuis aan de arbeid. Vandaag ga ik voor het eerst in lange tijd weer tennissen. Dat doe ik tussen mijn werk door. Ideaal als je thuis werkt. Gelukkig ben ik het niet verleerd.

Zaterdag

Het is weer tijd voor zwemles met de oudste. Na de zwemles lunchen en wachten we dat de jongste wakker is. Daarna gaan we naar de tennis. Papa speelt weer competitie dus wel leuk om daar even te kijken. Daarbij gaat een van die gasten binnenkort trouwen en mag lekker met een leuk pakkie de baan op.

Zondag

Moederdag, de oudste was er zo mee bezig. Had het rijmpje geoefend op school maar ging het ‘s avonds op bed pas opzeggen. Ben heerlijk verwend met prachtige knutsels, een ontbijt op bed en een prachtig kettinkje met de namen van de kinderen. Verder brachten we een bezoekje aan mijn moeder. Met haar gaan we binnenkort een keer naar de dierentuin.

Hoe was jouw week?

Please follow and like us:
Share

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial