Lief dagboek – week 18, 2019

Lief dagboek – week 18, 2019

We hadden deze week ondanks het slechte weer een heerlijke week. Hoe deze was lees je vandaag in de nieuwe lief dagboek.

Maandag

Vandaag een kantoordagje, maar waar is iedereen. Oh ja hahaha het gros is op vakantie. Lekker rustig.

Dinsdag

Vandaag lekker een dagje thuis met de kinderen. De oudste gaat bij een vriendinnetje spelen. Want de hele vakantie hier thuis is niks. Ze heeft gewoon behoefte om lekker met vriendinnetjes te spelen.

Woensdag

Vanochtend even met de kindjes naar de intratuin. Plantjes voor in de bakjes kopen. Verder doen we lekker chill.

Donderdag

Een werkdagje dat lekker verliep. Vanavond ga ik weer aan de wandel. Ik wandel vanavond ruim 6 km. Lekker om even bezig te zijn. En vandaag kwam dan eindelijk onze nieuwe auto!

Vrijdag

Vanochtend eerst gewerkt en daarna was het partytime. Hoe dat allemaal was, lees je in de blog van afgelopen maandag.

Zaterdag

Na een kort nachtje, ik lag er pas om 2:30 uur in en kon niet gelijk de slaap vatten ondanks dat ik moe was. Ik moet altijd even de rust terug krijgen en de dag verwerken voordat ik kan slapen. Dus na een nacht van vier uurtjes meldde ik me met de kinderen beneden. Manlief mocht uitslapen. Ik ging even snel wat boodschappen halen en daarna kon de oudste naar zwemles. De rest van de dag doen we rustig aan.

Zondag

Vanochtend mocht ik uitslapen. Maar daar kwam helaas niks van. Rond 7:15 uur was ik al klaar wakker. Ik had drie wekkers. Uiteindelijk stond ik dus een half uur later al beneden. Manlief ging vanochtend met de middelste even zwemmen. Zo had hij ook even qualitytime met een van ons. Hij had het echt even nodig en genoot er echt even van. ‘s Middags vertrokken we naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Daar hebben we heerlijk de hele middag genoten van en met elkaar. We troffen het met het weer. Want de hele middag scheen de zon en toen we thuis kwamen begon het te regenen. Vanavond won onze club Ajax de KNVB Beker.

Please follow and like us:
Share

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial