lief dagboek – week 17, 2019

lief dagboek – week 17, 2019

Die weken vliegen echt voorbij. Ook deze week is weer omgevlogen. Hoe deze week was, lees je vandaag in een nieuw lief dagboek.

Maandag

Tweede paasdag, dus ik hoefde niet naar kantoor. Deze week dus weekend van vijf dagen en twee dagen werken. Doe maar luxe. De ochtend was ontspannen en hebben we lekker rustig aan gedaan. Rond de middag had manlief bardienst op de tennis en nam de oudste mee. Na de bardienst gingen we heel cliché naar de woonboulevard, want het werd echt tijd voor nieuwe eetkamerstoelen. En we zijn geslaagd. Jeej, het heeft twee jaar geduurd maar we hebben ze eindelijk gekocht.

Dinsdag

Vandaag lekker thuis met drie kinderen. Weer terug naar het normale ritme. En wat vinden we dat heerlijk. We zijn lekker in en om het huis aan het rommelen met elkaar. ‘s Avonds mocht ik me weer melden op de bevallen en bootcamp training. Die viel me zwaar vandaag.

Woensdag

‘s Ochtends heb ik met mijn vriendinnetje Do afgesproken. Samen met onze kinderen spraken we af bij het krijspaleis. De kinderen vermaakte zich prima en wij konden even lekker keuvelen over de kindjes.

Donderdag

Vandaag naar kantoor. De eerste keer deze week. Het werd een lekker dagje op kantoor.

Vrijdag

Vandaag werk ik thuis. Doe tussendoor even de boodschappen want op koningsdag zijn de meeste middenstanders dicht.

Zaterdag

Koningsdag, gaan we eerst naar de vrijmarkt. ‘s middags willen we eigenlijk nog even naar het dorp, maar uiteindelijk gaan we niet. De kleine man slaapt tot 16:00 uur en met al die buien tussendoor zien we het niet zitten om ons verrot te laten regenen.

Zondag

Ik ga ‘s ochtends met de oudste zwemmen. Even naar het oefenuurtje omdat er gister geen zwemles was. ‘s middags lopen we lekker naar het dorp om daar even een kijkje te nemen bij de prinsen en prinsessen. Want dat is het thema van deze koopzondag.Hoe was jouw week?

Please follow and like us:
Share

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial