Lief dagboek – week 16

Lief dagboek – week 16

De rust keert weer een beetje terug. Hoe deze week was, lees je vandaag.

Maandag

We beginnen de week zoals altijd met een werkdag. Het is relaxt en ontspannen dagje.

Dinsdag

We gaan vandaag met de kleine man naar het consultatie bureau. De bezoekjes bij een derde kindje zijn vluchtig. Krijg het idee dat er vandaag haast achter wordt gezet. Gelukkig gaat het goed met de kleine man en mag hij zijn inentingen halen.

‘S middags hebben we een vriendinnetje over de vloer. De meiden spelen heerlijk met elkaar. Zijn ondeugend en giebelen wat af.

‘S avonds heb ik bootcamp

Woensdag

Vandaag maken we de doos voor het paasontbijt af. Heb ik een heerlijk dagje met de kinderen en brengen we de uitnodigingen voor het samen 70 feestje rond.

Donderdag

Vandaag werk ik lekker thuis. Doe de wasjes tussendoor. ‘S avonds ga ik naar de voorstelling in het theater. Een musical deze keer en heet stil in mij. Een prachtige musical, maar met een zwaar thema. Eentje die binnen komt.

Ons meiske heeft paasontbijt en viering op school.

Vrijdag

Ook weer een werkdag vandaag. Wel heel rustig want veel kantoren zijn dicht vandaag of gaan eerder dicht.

Zaterdag

Manlief moet tennissen dus ben ik de middag en avond alleen thuis met de kinderen. We genieten lekker in en om het huis.

Paaskapsel van ons meiske

Zondag

Vandaag is het Pasen. Ontbijten met elkaar en gaan brunchen met de familie uit de bollenstreek. Voor de oudste twee en manlief was het een geslaagde dag. Ik heb snel wat gegeten en ben vooral met een ontroostbaar mannetje bezig geweest. Ben op het terrein twee uur aan het wandelen geweest. In de hoop dat hij toch even in slaap zou vallen.

Hoe was jullie week?

Please follow and like us:
Share

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial