Lief dagboek – week 15

Lief dagboek – week 15

Een weekje waarbij de emotie toch nog vrij hoog zit, maar langzaam er berusting komt. Ik neem je weer in vogelvlucht mee naar de afgelopen week.

Maandag

Ik werk vandaag op kantoor. Het is een dag waar geen einde aan lijkt te komen. We eten ‘s avonds bij mijn schoonouders en gaan daarna met z’n allen naar huis. Als de kinderen op bed liggen bellen we m’n moeder om te horen hoe het gegaan is in het ziekenhuis. De arts heeft ook mijn vragen beantwoord. Ik wilde onder andere weten hoe het met de erfelijkheid gesteld staat. Het blijkt niet de erfelijke variant te zijn en dus heb ik net zo veel kans op pech als iedere andere vrouw

Dinsdag

Lekker een dagje met mijn twee mannetjes nadat ik de oudste naar school heb gebracht. Ze gaat vandaag ook spelen bij een vriendje. Daar geniet ze zo van. Ik zeg de bevallen en bootcamp af omdat ik merk dat ik het lichamelijk even niet trek al dat nieuws van de afgelopen dagen. Luister goed naar mijn lijf en neem een warm bad en ga op tijd naar bed.

Woensdag

Woensdag is weer een dag vol met hoofdpijn. Mijn lijf lijkt overuren te draaien en ik hou me een partij vocht vast. Ook vandaag maar even rustig aan.

Donderdag

Ik besluit thuis te gaan werken zodat ik even wat meer rust kan pakken en ben voor het eerst hoofdpijn vrij. Doe tussen het werk door wat wasjes. Haal de kindjes op tijd op en haal bij de bakker een too good to go pakket. Benieuwd hoe dat werkt? Lees dan eens mijn blog.

Vrijdag

Ook vandaag weer aan het werk thuis. Maar eerst breng ik ons meiske naar school. Ze vind het spannend, want vandaag zijn de koningsspelen. Onze interieurverzorgster komt langs en de boodschappen worden bezorgd. Zo lekker om voor het weekend dan klaar te zijn. De spanning van vandaag komt er bij de oudste uit en dat resulteerd in een bui waarin de over prikkeling duidelijk is. We houden een rustig avondje.

Zaterdag

Gaat de oudste naar zwemles. Het gaat zo goed dat ze na de vijfde les een briefje meekrijgt dat ze over is naar het volgende badje. Trots op haar! ‘s middags gaan we nog even naar de tennis, want manlief speelt weer competitie. Brrr het is best koud.’ s avonds naar de verjaardag van een vriendin. Daar was het erg gezellig!

Zondag

We doen in de ochtend een bakkie bij mijn ouders. ‘s middags lekker met de kinderen in de achtertuin gespeeld. De nacht begon met een benauwde baby. De kleine man is zo verkouden dat hij er helemaal benauwd van was.

Hoe was jouw week?

Please follow and like us:
Share

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial