Lief dagboek, week 14 -2019

Lief dagboek, week 14 -2019

Inge beleeft niet altijd even leuke dingen. Deze week was het zo’n week. Ik neem jullie in vogelvlucht mee in deze rot week.

maandag

We beginnen de week met een werkdagje. De één april grappen werden hier niet gemaakt.

dinsdag

Mijn grote boefje voelt zich niet zo fit. Mogelijk toch lactose binnen gekregen. Het zindelijk worden wil nog niet helemaal lukken. Soms tot frustratie van ons. We laten het maar los. Vandaag komt een vriendinnetje van onze oudste spelen.

woensdag

Mijn schoonmoeder past vandaag op, want ik ga met mijn ouders mee naar het ziekenhuis. Mijn moeder krijgt vandaag uitslagen van de onderzoeken. We weten al dat het geen leuk nieuws gaat worden, maar we gaan voor behandeling. Hoe dit verder zijn verhaal heeft gekregen kom ik in de blog van donderdag op terug.

donderdag

Na een rot nacht werk ik vandaag thuis, of toch niet. Mijn systemen werken niet en ben dus noodgedwongen om naar kantoor af te reizen. Door een update van mijn systemen kon het thuiswerken niet doorgaan. Daardoor liep alles in de soep.

vrijdag

Vandaag lukt het wel om thuis te werken. Wel zo fijn, want nog een dag extra naar kantoor trek ik even niet op dit moment. Mijn hoofd is een complete chaos. Zit het ene moment met tranen in mijn ogen, het andere moment weer te werken. Het blijft een rare week.

zaterdag

Een drukke dag, want er is lentefeest op het kinderdagverblijf waar we met de kinderen naartoe gaan. We gaan een uurtje, want er moet er ook nog een naar zwemles. Er is vandaag ook een kijk halfuurtje. Zo leuk en wat doet ze het goed. Het is haar vierde les en vandaag wordt eindelijk het leerling volg systeem ingevuld. Ze heeft van de 5 oefeningen die ze moet kunnen voor de eerste sticker 3 voldoendes en 2 bijna voldoendes. Na de zwemles lunchen en dan door naar Delft. Ons meiske heeft een kinderfeestje en ik ga met de twee jongens niet terug naar huis, want het kinderfeestje duurt 2 uurtjes. Dan blijf ik op en neer rijden. Manlief is weer begonnen met de tenniscompetitie, dus mijn zaterdagen zijn gevuld met de kinderen.

zondag

Vandaag brengen we de kinderen bij mijn schoonouders. Wij gaan een dagje uit met zijn tweeën. Een bijzondere ervaring het uitje. We hadden het gezellig samen, maar of ik het nog eens zou doen…nee het was mij te geforceerd. We zijn er waarschijnlijk te nuchter voor. We hebben de tijd ook nuttig besteed door even het leegruimen van de schuur. Daarna lekker samen uit eten geweest.

Please follow and like us:
Share

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial