Lief dagboek – week 13, 2019

Lief dagboek – week 13, 2019

De laatste week van maart alweer. Hoe die verliep, lees je in deze nieuwe lief dagboek.

Maandag

Vanochtend gaat om 6:00 uur de wekker. Het is nu echt aangebroken, het einde van mijn verlof. En zo erg als dat ik er tegenop zag, zo oké is het nu. Ik pak mijn tas en vul hem met de dingen die ik nodig heb voor  op het werk. De tassen van de kindjes vul ik met de benodigdheden. De oudste twee zijn ook wakker voor ik weg ga dus nog even knuffelen. Om 6:45 uur zit ik in de auto. Lekker op tijd. Natuurlijk zie ik de tram voor mijn neus wegrijden, maar ach over 10 minuten komt de volgende. Lekker ontspannen in de tram en na een half uurtje ben ik bij de betreffende halte. Op naar de volgende uitdaging, kijken hoe lang ik er over doe om binnen te komen. Ik kan je wel vertellen, zelfs voor personeel die een tijdje uit de running is geweest is het best lastig om binnen te komen. Ik deed er bijna 3 kwartier over om uiteindelijk onder begeleiding van een collega naar de afdeling te komen. Goede hiervan is wel dat de beveiliging goed is binnen het bedrijf. Je komt niet zomaar binnen. Mijn computer is tijdens mijn verlof gecrasht, dus moest ook een nieuwe laptop gaan halen. Al met al was de eerste werkdag er een met wat hobbels. Eerlijk is eerlijk, het was ook wel weer lekker om even Inge te zijn.

Dinsdag

Vandaag even lekker rustig dagje met de jongens. De oudste naar school gebracht, maar oh wat ben ik suf. Alle indrukken van gister zorgde voor een overprikkelde Inge. Dat mond zich uit dat ik me de dag erna behoorlijk suf ben. ‘s Avonds ga ik voor het eerst weer sporten. Bootcamp en bevallen. Ik zag er zo tegenop, want ik was deze zwangerschap enorm veel aangekomen. Ik weet dat ik het niet moet doen, maar toch voel ik me totaal niet comfortabel in de sportoutfit. Geen enkele sportoutfit overigens. En die zwangerschapskilo’s gaan hier er niet vanzelf vanaf. Daar moet ik gewoon keihard voor werken. Maar met de ritme van het weer werken, lukt het me makkelijker om sterker te zijn om echt mijn maaltijden te pakken.

Woensdag

Nog zo’n lekker rustig dagje met de jongens. Ons meiske gaat lekker spelen bij een vriendinnetje. Als ik haar ga ophalen doe ik nog even een theetje met haar moeder. Verder is het een vrij relaxte dag.

Donderdag

Vandaag weer naar kantoor, we hebben overleg vandaag, dus dan maken we er een kantoordag van. Een dag die voornamelijk bestaat uit mail lezen. Ik start wel met het verwerken van de eerste mutaties. Wel weer heerlijk om dat laatste te doen, maar jeetje in de financiële wereld staat het nooit stil. Er is echt veel veranderd. Dat is goed te doen als je iedere week op kantoor bent, maar als je 20 weken eruit bent geweest is het flink aanpoten om het weer een beetje bij te kunnen houden. Maar ook dat komt goed.

Vrijdag

Thuiswerkdagje vandaag voor de boeg. Wat is dat lekker rustig en ontspannen. Ik doe tussen het werk door ook even de was. Bij thuiswerken ben je snel geneigd om lekker te blijven zitten. Niet goed voor je dus ik las pauzes in om even wat anders te doen. Echt ik ben dan zoveel productiever. Toch ben ik om 16:00 uur gesloopt, dus ik stop ermee voor vandaag. Vanavond doe ik lekker rustig aan, want zo’n eerste week hakt er lekker in.

Zaterdag

De ochtend is hier een drukke bedoeling. Even naar de bakker en de slager. Ons meiske heeft aan het eind van de ochtend nog haar zwemles. Vanmiddag gaan we lekker naar boerderij ‘t Geertje. Wat is het toch heerlijk weer en de kindertjes genieten volop. We hebben het er enorm naar ons zin. Echt de moeite waard om eens naartoe te gaan. Wat wordt ik blij van de lente. Inspiratie nodig voor leuke voorjaarsuitjes, kijk dan eens op deze blog.

Zondag

De zomertijd is ingegaan en ondanks dat zijn onze boefjes vroeg wakker. Oh oh, we doen maar even rustig aan vandaag met de kindertjes. Ze spelen lekker buiten. Ons oudste manneke is niet zo fit. Hij heeft toch iets binnen gekregen dat lactose bevat en dat is weer zo’n heerlijke luier en hij weigert om te plassen op het potje of de wc. Hij is nog niet helemaal zindelijk, maar op een dag dat hij toch lactose binnen heeft gekregen moeten we bekopen met een jongetje dat geen energie heeft. Zo te doen met het knulletje. Vanavond alles weer klaarzetten voor morgen. Ik duik daarna lekker mijn bedje in.

Please follow and like us:
Share

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial