Lief dagboek week 12

Lief dagboek week 12

Mijn laatste week vrij is aangebroken, vanaf volgende week ga ik weer werken. Nu gaan we dus nog even extra genieten van het lekker thuis zijn, alhoewel het wel een hectische week gaat worden.

Maandag

De oudste gaat naar school en mijn schoonouders nemen Sepp mee naar huis. Wij hebben vanmiddag een afspraak bij de oogarts met Raff. Eind van de ochtend wordt de muziek onderbroken op de radio voor een extra nieuwsuitzending. Er is een aanslag geweest in een tram in Utrecht. Dan komt het wel ineens heel dichtbij. Ongemerkt ben je er toch een hele tijd mee bezig. Het enige wat je kan doen is je medeleven betuigen naar de nabestaande en slachtoffers.

De nacontrole van Raff zijn oogjes geeft nogmaals aan dat hij wel een

rode reflectie heeft. Zijn zicht loopt wel iets achter ten opzichte van leeftijdsgenootjes. Dat kan zich nog herstellen, maar anders is dat goed op te lossen met een bril. Niet heel gek overigens want wij zijn zelf ook allebei brildragend. Zo blij om bevestigd te krijgen dat het geen aangeboren staar of een oogtumor blijkt te zijn.

Dinsdag

Vandaag hebben we controle op het consultatiebureau. Raff groeit goed en doet het goed op zijn vier flessen. Ondanks dat ik toch een ervaren moeder ben, is het fijn om het bevestigd te krijgen. Ook zijn voorkeurshouding is helemaal weg. De afplatting die hij had is bijna helemaal weg. Verder is het lekker een rustig ontspannen dagje en zo blij, want ik heb mijn auto weer terug. Vanmiddag gaan de kindjes naar mijn schoonouders en ik mocht naar de kapper. Blijkbaar ook de tijd verkeert ergens neergezet want ik kwam ook nog te laat. Vanavond heb ik voor het eerst weer een bijeenkomst van de inmiddels mede ex-zwangere. We stellen vandaag onze prachtige kindjes voor en vertellen wat over de bevalling.

Woensdag

Vandaag gaan we stemmen voor de provinciale staten en het waterschap. Ik stem ook voor manlief, want die vertrekt vroeg richting zeeland voor

zijn werk. Samen met alle managers hebben ze heidagen. Stiekem vind ik het wel even spannend om drie dagen alleen te zijn met drie kinderen. Hoe dat is gegaan lees je volgende week in mijn blog.

Donderdag

Vandaag een lekker rustig dagje alleen met Raff, want Sepp is naar het kinderdagverblijf en Chloë naar school en de BSO. We gaan lekker even een stukje wandelen en ik rommel nog even wat in huis. ‘s avonds heb ik de bespreking van de doopviering voor Raff.

Vrijdag

Vandaag is Chloë vrij en breng ik Sepp en Raff naar het kinderdagverblijf. Raff mag daar een paar uurtjes wennen en dat gaat erg goed. Chloë en ik gaan taartje bakken voor het doopfeestje van Raff. Vandaag is het ook Nationale Pannenkoekendag en laten we nou echt heel toevallig de pannenkoeken op het menu hebben staan.

Zaterdag

Doe ik ‘s ochtends boodschappen met Chloë en daarna heeft zij zwemles. Met de jongste twee wandel ik naar het dorp om de foto tompoezen om te halen bij de Hema. Ze zijn enorm gaaf geworden. ‘s middags doen we lekker rustig aan.

Zondag

Mag ik eerst uitslapen en daarna maken we alles klaar, want om 13:00 uur wordt Raff gedoopt. We hebben besloten om het klein te houden en hoe we het verder vierde lees je donderdag in mijn wekelijkse blog.

 

Please follow and like us:
Share

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial