Lief dagboek week 11, 2019

Lief dagboek week 11, 2019

Jeetje, de weken vliegen voorbij. Vandaag weer een korte blik op onze week.

Maandag

De oudste twee gaan vandaag weer met opa en oma mee. Het is echt hondenweer en ik kan zonder auto niet eens het pad op. Het wordt een dagje thuis met de kleine man. Hij is vandaag 11 weken en het is mijn laatste bevallingsverlofdag. Morgen moet ik me officieel beter melden.

Ik word ‘s middags door mijn schoonmoeder opgehaald en zoals altijd eten we daar op maandag.

Dinsdag

In de regen en storm breng ik de oudste naar school. We hebben haar inmiddels verteld dat ze eind van de week zwemles heeft. Ik kan vandaag weer niet zo veel. Dus we maken het thuis gezellig.

Woensdag

Vandaag komt een collega een bakkie doen. Gezellig even bijkletsen en hoor hoe het er op kantoor aan toe gaat. Er is de afgelopen maanden veel gebeurt. De laatste weken is er helemaal veel gebeurt. In de middag komt er een vriendje spelen van de oudste. Zo leuk om te zien hoe ze vriendschappen opbouwt. Ze hebben het gezellig met elkaar.

Donderdag

Brrr jongens wat is het koud. Door weer en wind breng ik de oudste naar school, de middelste is al naar het kinderdagverblijf. Vandaag had mijn eerste werkdag geweest, maar ik heb nog twee weken vrij. Wel gek dat het verlof nu definitief om is. Dit gaat nooit meer terugkomen. Manlief moet vanavond wedstrijd tennissen. Dus ben alleen met de kindertjes.

Vrijdag

De oudste is vrij vandaag, omdat de leraren staken. De ochtend hebben we met zijn drieën. ‘S middags komt mijn schoonzus de oudste halen en gaan samen naar de paardenwinkel en daarna nog even naar de manege. Als de jongste ‘s middags slaapt is het toch wel heel stil in huis. ‘S avonds wordt er weer getennist en breng ik de avond alleen door.

Zaterdag

Terwijl manlief even naar de bakker en de slager gaat blijf ik thuis. Ik heb er een rond lopen die aan alle kanten stuitert. Ze is verschrikkelijk zenuwachtig. Omdat we grote drukte verwachten zijn we op tijd in het zwembad. Als de les aanvangt breng ik haar weg. Ze wordt opgevangen door de juf die ze zou hebben bij het zwembad dat is afgebrand. Die juf heeft ze twee weken geleden nog gezien op een verjaardag van een vriendin van mij. Die twee hadden een geweldige klik. Dus daar was het even knuffelen en die klik was er gelijk weer. Ze kreeg nu wel een andere juf, maar het werkte wel om haar gelijk mee te krijgen het zwembad in. De zwemles ging goed en ze deed lekker mee. Ik kwam een oud collega uit mijn studietijd tegen. Haar zoontje zit bij Chloë in het klasje. We hebben even gezellig bij gekletst onder het genot van een koffie.

Zondag

Finaledag voor manlief. We gaan met het hele gezin naar de tennis. Als het even kan doen we dat. De kinderen kunnen zich daar goed vermaken. Hebben het prima naar hun zin. Papa wint de heren dubbel 5. We blijven daar lekker nog even en daarna lekker naar huis. Een nieuwe week begint, mijn laatste week thuis….ik heb het er niet makkelijk mee.

Please follow and like us:
Share

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial