Lief dagboek – week 10, 2019

Lief dagboek – week 10, 2019

Maandag 

Vandaag mag ik weer even lekker alleen genieten van ons kleine mannetje. Je bent vandaag 10 weken en dat betekend dat ik nog maar 1 week verlof heb. Oh ik zie er zo tegenop om te gaan werken. We hebben samen een lekker dagje en manlief komt ons halen om te eten bij opa en oma.

dinsdag

We brengen eerst ons meiske naar school. Wat is het fijn dat ze haar draai heeft gevonden en het enorm naar haar zin heeft in de klas. Samen met de jongens keer ik huiswaarts. Daar gaan ze lekker spelen. Vanmiddag hebben we een afspraak bij de fysio voor de voorkeurshouding van ons manneke. Het gaat zo goed dat het vandaag dan ook de laatste keer is dat je langs moet komen. Je ligt nu op alle vlakken van je hoofd uit jezelf. Je bouwt nog wel wat spanning op in je schouders, maar verder doe je het heel goed. We zijn trots op het behaalde resultaat. We halen ons meiske weer op en nemen een vriendinnetje mee naar huis. Vandaag komt ook de Round Robin binnen die ik weer mag voorzien van mijn handtekening. Helemaal leuk en heb heel veel inspiratie.

Woensdag

Vandaag krijgen we nog visite, maar die komt uiteindelijk niet. Het is echt hondenweer en om eerlijk te zijn we worden een beetje gek in huis. Maar we hebben niet zo heel veel keus, want ook mijn auto staat nog steeds bij de garage.

Donderdag

Ik heb vandaag een drukke dag. Eerst de intake op het kinderdagverblijf. Die doen we wel even, want ja Raff is inmiddels de derde die daar zijn uurtjes door gaat brengen. Nog steeds moet ik alles lopend doen, dus ik haal vandaag de ruim 7 km met lopen. Het zal me ook niets verbazen als het zelfs meer is. In de middag samen met de kleine  man naar de mondhygiëniste voor de halfjaarlijkse schoonmaakbeurt.  Vandaag krijg ik ook wat hulp met het ophalen van de kinderen. Zonder auto wordt het wel een race. Ook word ik vandaag door het zwembad gebeld. Chloë mag volgende week zaterdag beginnen. We besluiten dat we het haar pas de dag ervoor gaan vertellen. De vorige keer is ze een week lang zenuwachtig geweest en dat zorgde voor de nodige onrustige nachten. Wat fijn dat alles zo snel geregeld kon worden.

Vrijdag

Vandaag komt mijn interieurverzorgster. Heerlijk huis weer extra schoon.Blijft toch iedere keer weer een cadeautje voor mezelf. En geeft me tijd om lekker met de kinderen bezig te zijn in plaats van te soppen. Ook mijn boodschappen worden weer bezorgd. Ook dat is wel heel fijn. Vandaag maak ik ook de uitnodiging voor Raff zijn dopen. We houden het lekker klein deze keer. Uiteraard is iedereen welkom in de kerk. Maar daarna houden wij het klein met alleen de familie.

Zaterdag

Robin gaat met de oudste twee boodschappen doen. Ik blijf met de jongste thuis. Doe even wat wasjes tussendoor. Na de bakker en de slager ga ik met Chloë nieuwe schoenen kopen. Ze mogen altijd twee paar nieuwe schoenen voor het voorjaar/zomer. Trots dat ze is op haar nieuwe schoenen. Verder doen we rustig aan vandaag. Chloë is moe na een week school. Ze valt bij papa op schoot in slaap.

Zondag

Vanochtend ga ik samen met Chloë zwemmen. We doen dat in het zwembad waar ze les gaat krijgen. Dan heeft ze het alvast weer een keer recent gezien. Ze is niet het bad uit te krijgen. Jeetje ze is onvermoeibaar. Wil maar het water inspringen, duiken en zwemmen. Dat gaat vast en zeker goed komen. Heel wijs zegt ze: mama als ik zwemles heb hoef jij niet mee hoor. Mmm iets met kleine meisjes worden groot ;-).

‘s middags gaan we nog even een bakkie doen bij mijn ouders. Thuis gekomen zijn er twee van de drie helemaal op van de prikkels.

 

Please follow and like us:
Share

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial