Bloomon abbonement

Sinds december 2016 maak ik gebruik van het maandelijkse bloemen abonnement van Bloomon. Wat is het fijn om iedere maand een mooie verse bos bloemen in huis te krijgen. De bloemen worden thuisbezorgd. Bij ons op vrijdag. De bloemen staan minimaal 2 weken bij ons in huis. Op mijn Instagram zet ik regelmatig een foto van de bos die ik thuis heb gekregen.

Ik heb heel lang zitten twijfelen om een abonnement te nemen, want ik kom hier uit een streek waar veel bloemen en planten worden gekweekt en met een grote bloemenveiling bijna voor de deur. Zou dat niet raar zijn. Toch heb ik deze stap gezet en geen moment spijt van gehad.

Dus twijfel je, ik zou zeggen probeer het eens een paar maanden en laat bijvoorbeeld een keer in de maand bloemen bezorgen. Vind je het niks kan je het altijd stop zetten. Heb je al veel bloemen in huis of is het buiten zo verschrikkelijk warm? dan sla je een keer over of verzet je het een paar weken. Het abonnement is heel flexibel.

 

Wil je bij je eerste keer bloemen ook een mooie bijpassende vaas? klik dan op deze link. Jij een mooie vaas en ik een gratis bos bloemen. Ben jij lid van bloomon, dan heb jij ook je eigen unieke link om ook jou vrienden een gratis vaas aan te bieden.