Liefs van Bri, de plek voor kaarten met een knipoog

Ben jij net als ik ook zo gek op post? Of stuur je gewoon graag een kaartje naar iemand? Ik dus wel. Ik vind het ook nog extra leuk als het kaartje net even anders is. Een kaartje met een knipoog bijvoorbeeld. 

Met een knipoog

Ik ben al jaren gek op post. Post versturen en post krijgen. Via Instagram pakte ik een oude liefde op. Schrijven van brieven. Dan ga je toch op zoek naar leuke kaartjes die anders zijn dan anders. Kaarten met een woordgrap of gewoon humor vind ik persoonlijk erg leuk. Via via werd ik geattendeerd op de brand rep voor Liefs van Bri. Dat zag ik wel zitten, want van dit soort kaartjes word ik vrolijk. Wie niet toch? Kawaii kaartjes met Nederlandse en Engelse woordgrapjes. Een selectie van deze leukerds zie je hier.

Ook de leuke kaartjes bestellen?

Ben jij net als ik gek op versturen van kaartjes? Hou je van kaartjes met een knipoog? Zoek haar dan op via de onderstaande links op social media. Haar website is al even uit de lucht. Via een privé berichtje kan je zeker ook bij haar bestellen. Wist je dat als je bij Liefs van Bri besteld dat het dan een feestje in de brievenbus is als je bestelling binnen komt?

Meer dan alleen kaartjes met een knipoog

Zo heeft ze ook een onwijs leuke printable voor de tandenfee met een leuk kaartje erbij. Liefs van Bri is meer dan alleen kaartjes met een knipoog. Nieuwsgierig? Kijk dan eens op haar instagram of facebook.

 

Benieuwd naar andere reviews? Neem dan eens een kijkje op mijn reviewpagina.

Please follow and like us: