Home

Welkom

Welkom op Ingebeleeft.nl. Dit blog over het moederschap, lifestyle en persoonlijke belevenissen, maar wij beleven net even anders. Ons gezin bestaat voornamelijk uit hoog sensitieve/gevoelige personen (HSP). Hooggevoeligheid is onze rode draad. Graag neem ik je mee in onze dagelijkse chaos in een gezin met drie kinderen. Ik probeer deze chaos met een tikkeltje humor, maar vooral luchtig met jullie te delen.

Hooggevoelig/hoogsensitief (HSP)

Ik wil jullie graag meenemen in onze zoektocht naar en ons dagelijks leven met onze hooggevoeligheid. Ik hoop hierbij voor ouders, familie of vrienden/bekende van hooggevoelige mensen een stukje (h)erkenning te geven. Veel HSP-ers lopen nog veel tegen onbegrip aan. In dit blog ben ik open en eerlijk.

Agenda

Iedere zondagochtend om 6:00 uur verschijnt er een nieuwe blog. Heb ik een keer wat extra’s te vertellen, dan zal dat ook zeker tussendoor komen.

Waar vindt je ingebeleeft.nl nog meer?

Je bent nu op dit blog terecht gekomen, maar wist je ook dat je me kunt vinden op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest?

Abonneren

Je kunt je ook op dit blog abonneren. Dan ontvang je via de mail wanneer er een nieuwe blog online is gekomen. Ook op Facebook en Twitter lees je als een van de eerste dat er een blog online is gekomen.

Ik lees graag jullie reactie

Ik vind het heel leuk om jullie reacties hier op de blog te lezen, maar ook op de social media! Dus laat ook zeker een keer een berichtje achter. Voor nu vind ik het super tof dat je hier gezellig mijn blog komt lezen.

Liefs,

Inge

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial