Home

Welkom

Welkom op Ingebeleeft.nl. In mijn zoektocht naar hooggevoeligheid miste ik vooral de ervaringsverhalen. Ik kwam alleen de verhalen van coaches tegen. Leuk voor de informatie, maar hoe gaan andere gezinnen er mee om. In augustus 2018 startte ik dit blog op aanmoediging van mijn man. In dit HSP blog deel ik veel over het hooggevoelige moederschap, onze lifestyle en persoonlijke belevenissen. Maar wij beleven net even anders als hooggevoelige mensen.

Hooggevoelig/hoogsensitief (HSP)

Ik wil jullie graag meenemen in onze zoektocht naar en ons dagelijks leven met onze hooggevoeligheid. Ik hoop hierbij voor ouders, familie of vrienden/bekende van hooggevoelige mensen een stukje (h)erkenning te geven. Veel HSP-ers lopen nog steeds veel tegen onbegrip aan. In dit blog ben ik open en eerlijk.

Agenda

Iedere zondagochtend om 7:00 uur verschijnt er een nieuwe blog. Heb ik een keer wat extra’s te vertellen, dan zal dat ook zeker tussendoor komen. Via de Social media houd ik jullie op de hoogte. Wil je echt niets missen, meldt je dan aan voor de nieuwsbrief.

Waar vindt je ingebeleeft.nl nog meer?

Je bent nu op dit blog terecht gekomen, maar wist je ook dat je me kunt vinden op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest?

Ik lees graag jullie reactie

Ik vind het heel leuk om jullie reacties hier op de blog te lezen, maar ook op de social media! Dus laat ook zeker een keer een berichtje achter. Maar laten we het vooral gezellig houden. Voor nu vind ik het super tof dat je hier gezellig mijn blog komt lezen.

Liefs,

Inge

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial