Hiep hiep hoera

Afgelopen zondag mocht ik mijn 35e verjaardag vieren. Hoe we dat deden met alle kraamvisites de afgelopen weken vertel ik je in deze blog.

Ik mocht zondag eigenlijk uitslapen, maar ergens gaat dat altijd mis bij mij. Al vroeg in de ochtend had ik de kids al bij me liggen. Mama vandaag ben je jarig hè? Ja vandaag ben ik jarig. Robin nam ze mee om de verstopte cadeautjes te pakken. Sepp maakte op het kinderdagverblijf een tegoedbon voor kusjes. Chloë op school een mooie kleurplaat.

Ook kreeg ik van de kindjes een ring. Ieder kindje zijn eigen ring met naam en geboortedatum. Prachtig cadeau echt zo blij mee. En ik kreeg het woord love om te mozaïeken.

Van Robin kreeg ik een dagje uit. We gaan naar de escaperoom der liefde. Dat uitje gaat over 2 maanden pas plaatsvinden. Want qua timing op kort termijn werd wat lastig. Ik ben erg benieuwd. Eenmaal beneden kreeg ik een heerlijke kop koffie en broodjes met lekkernijen.

De ochtend hielden we voor het gezin. ‘S middags hadden we voor naaste familie een borrel. Ik had lekker hapjes in huis gehaald, wat gebak besteld bij de Hema. Dus kom maar op. Onze families zijn niet zo groot dus was het goed te doen. We hadden vanaf 14:00 uur de borrel. Echt, bijna iedereen stond om 14:00 uur op de stoep, dus gelijk volle bak. Voordat iedereen kwam hadden we met de kinderen al een gebakje gegeten. Daardoor was het gewoon even ons momentje en hadden we de tijd voor ze.

Enorm verwend door iedereen. Lekkere rituals en kneipp producten, nieuwe oorbellen, bon van het tuincentrum en voor de kapper.

Na de koffie hup de chips en nootjes op tafel. Borrel erbij en proosten op mijn 35e verjaardag. Het was gewoon heel gezellig. Hapjes op tafel, kaasplankje erbij. Chloë die het heerlijk vond om te helpen. Toastjes smeren, hapjes delen. En natuurlijk zelf onbeperkt snoepen. Dat mag namelijk met mama’s verjaardag. We genoten echt met elkaar. Om 17:30 uur was iedereen weer naar huis en aten wij nog wat met de kinderen. Zij wat lekkers en wij aan de sushi.

Toen de kleintjes op bed lagen had ik pas echt door hoe intensief die paar uurtjes geweest waren. Ik was gesloopt. Dan merk ik nog wel dat niet alledaagse dingen nog te veel energie kosten.

Maar ik kijk terug op een heerlijke verjaardag. In mei vieren we het groots, want niet alleen ik word 35 maar mijn mannetje ook. Samen een leuk feest geven. Ik kijk er al helemaal naar uit.

Please follow and like us: