Leuke vakantiewoningen voor familie- of vriendenweekend

Al een jaar of tien gaan we op vriendenweekend met de vriendengroep van manlief. Ieder jaar gaan twee andere stellen aan de slag om het weekend te organiseren. Het belangrijkste om als eerst vast te leggen is de accommodatie. Vaak komen we via via aan huizen, doordat het goed bevallen is door iemand uit de kennissenkring. 

De leukste huizen tot nu toe

Het weekend vindt plaats met uitsluitend de stellen. De kinderen gaan vaak uit logeren. Omdat we vaak niet te lang willen reizen komen we vaak uit in de provincie Noord Brabant. De groep bestaat uit 14 personen en de voorkeur gaat wel uit naar een huis waar ieder stel een eigen badkamer heeft. De hieronder genoemde locaties hebben wij inmiddels bezocht. Een rechtstreekse link naar de accommodatie heb ik bijgevoegd.

Fijne grote accommodaties in Noord Brabant

De Heijdebloem te Schaijk.

Het Gaffeltje te Hapert.

B&B De Oranjehoeve te Helenaveen.

Bij Ons te Haren.

Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon.

Leuke grote accommodatie in Zuid Holland

Boerderij Dichtbij te Wateringen.

Liever een hotel met elkaar?

Buitengoed de Uylenburg te Delfgauw. Een kleinschalig hotel met een grote tuin waar je gebruik van kan maken. Dit hotel zit in een prachtig natuurgebied en je zit zo in Delft. We hebben ook genoten van een heerlijke lunch bij dit hotel.

Activiteit verzinnen voor een vriendenweekend

Ook doen we vaak een activiteit in de omgeving. Er is altijd wel iets leuks en origineels te vinden. Zo hebben we een keer een VW eendjes toer gedaan, een thuiskok laten komen, een escaperoom. Afhankelijk van de omgeving en de situatie. Zo hebben we een keer gehad dat de halve groep dames zwanger liep. Daar passen we de activiteit op aan.

Geen sponsoring

Ik vind het belangrijk om te vertellen dat dit artikel geheel op eigen initiatief tot stand is gekomen. Hiervoor is totaal geen sponsoring aan te pas gekomen.

 

Gaan jullie weleens met een grote groep een weekend weg, een familieweekend of een vriendenweekend? Zo ja laat dan hieronder jouw tip achter, zodat we elkaar kunnen helpen met leuke en goede accommodaties.

 

 

Please follow and like us: