Doornroosje de musical – Van Hoorne entertainment

Ik vind het heerlijk om met de kinderen onze liefde voor het theater te delen. Waar we vorig jaar nog naar De Kleine Zeemeermin gingen, was dit jaar Doornroosje aan de beurt. Dit jaar mocht ook zoonlief mee, maar dat liep net even anders. Die werd een paar dagen voor de voorstelling behoorlijk ziek. De zaterdag kregen we door dat hij dat nog niet ging trekken. Dus namen we een vriendinnetje van onze dochter mee. Lees je mee naar onze ervaring?

Ontvangst in de foyer

Bij aankomst in de foyer stond er voor de kinderen al van alles klaar. Vooral het kraampje met allerlei artikelen lonkte enorm naar de kinderen. Schreeuwt om van gekocht te worden. Ik ben een typische loedermoeder die dat onzin vind en bij mij mogen ze dan ook niets kopen. We hebben echt al genoeg in huis. De meiden werden hartelijk ontvangen en konden wat te drinken pakken. Ze mochten verkleed komen als prinsen en prinsessen. Dat is natuurlijk al een feestje op zich.

De zaal in

We bofte met onze plekken want we waren op rij vijf ingeloot. Goed zicht voor de meiden. In de zaal was het nog even wachten voor het kon beginnen, maar we hadden er weer zin in. Ik vind de musicals van Van Hoorne entertainment echt heel leuk, ja zelfs voor de volwassenen is het leuk. Daar zaten naast me twee gespannen bekkies te wachten op wat komen gaat. Heerlijk om te zien. Het zaallicht dimt en de gordijnen gaan open. De musical Doornroosje gaat beginnen.

Mooie jurken en veel grapjes

De meiden vergapen zich aan de mooie jurken van de feeën en Doornroosjes. Ze vragen zich af hoe het kan dat ze zo snel over het podium gaan, maar kijken vooral vol verwondering en met een grote lach op het gezicht. En dan zijn daar Titus en Fien, die twee geven het sprookje net even meer jus. Laten niet alleen de kinderen lachen, maar ook de volwassenen in de zaal. Ook deze keer zit er een 18+ grapje in. Mocht je nog gaan en ze hebben het over een rolletje king pepermint, ik krijg er vanaf nu andere gedachtes bij ;-). Of er nou ook een stukje improvisatie bij zit, of dat het ingestudeerd is, maakt niet uit het is gewoon gezellig. De grapjes zijn leuk en de kinderen doen lekker mee met Titus en Fien.

Na de voorstelling

Na vijf kwartier was de voorstelling afgelopen. Eentje die ook deze keer weer een mooie boodschap meegaf. Het maakt namelijk niet uit op wie je verliefd wordt het gaat om de liefde, niet om de rang of stand van een persoon. Daarna was er een afterparty voor de kinderen. Werd er door de feeën gezongen, konden ze op de foto met Doornroosje en haar geliefde of met Titus en Fien op de foto. Na het zingen stonden de feeën ook nog even klaar om op de foto te gaan. Ik nam twee blijde meisjes mee naar huis die enorm genoten hadden. Wat was het een feestje! Op naar volgend jaar. Dan produceert van Hoorne Entertainment Belle en het beest.

 

Ben jij weleens met je kind of kinderen naar het theater geweest?Deze blog is volledig uit eigen initiatief geschreven. De kaartjes voor deze musical heb ik zelf betaald en er is dus geen sprake van sponsoring.

Please follow and like us: