Dolle Zaterdag: een half jaar Ingebeleeft.nl – maart 2019

Dolle Zaterdag: een half jaar Ingebeleeft.nl – maart 2019

Het is alweer ruim een half jaar geleden dat ik de stoute schoenen aantrok en een domeinnaam aanmaakte. Ik begon wat in elkaar te zetten om alvast te beginnen. De laatste weken ben ik me steeds meer aan het verdiepen in het bloggen, heb ik mijn blog agenda aangepast zodat er vaker stukjes online komen. Vandaag vertel ik je meer over hoe ik het tot nu toe vind gaan. 

Spannend

Wat vond ik het spannend toen ik in augustus 2018 de stoute schoenen aantrok en op stimuleren van manlief dit blog opende. Gaan mensen het wel leuk vinden, zitten ze wel te wachten op mijn verhaal? Want ja er zijn er al zoveel. Zelf volg ik ook een aantal dames die bloggen. Maar ik dacht na het laten varen van blogs op gratis site dacht ik, als dit maar wel die stimulans geeft om door te gaan. Ik betaal hier wel gewoon voor. Zijn het deze kosten wel waard om dit te doen. Nou je ziet het ik ben dus lekker aan het bloggen geslagen. Ja spannend vind ik het nog steeds. Nog heb ik zitten mensen wel te wachten op mijn verhaal.

Het eerste half jaar

Het eerste half jaar zou ik het rustig aan doen op mijn blog. Eens kijken of het wat gaat doen, gaat het lopen of vind ik het zelf behoorlijk tegen vallen. Terug kijkend op dat eerste half jaar weet ik zeker dat ik het heel spannend vond. Hoe gaat iedereen het vinden dat ik dit doe. Langzaam aan komen er steeds meer mensen achter dat ik dit doe. Er zijn er ook nog genoeg die het niet weten en die ik het niet vertel. Waarom niet? Simpelweg omdat ze het toch niet gaan begrijpen dat ik dit doe. Het hele blog/vlog gebeuren is voor sommige mensen gewoon een ver van hun bed show. Dat is prima en daarom heb ik daarin ook een eigen keus gemaakt. Het eerste half jaar vond ik het bezoekers aantal minimaal en daar wilde ik wel verandering in brengen. Alleen had ik in die periode wel even andere prioriteiten. Namelijk ons derde wondertje. Nu Raff inmiddels twee maanden bij ons is, heb ik ook hier het roer drastisch omgegooid.

De komende maanden

Zoals jullie al gezien hebben is mijn lay-out gewijzigd. Nog niet helemaal naar wens, maar daar ga ik in ieder geval naar op zoek. Stapje voor stapje wordt de blog steeds meer naar wat ik voor ogen heb. De maand februari was even een drukke maand waarin ik het nodige aan het vooruit plannen ben gegaan. Er staan al de nodige blogs klaar. Ook de nieuwe items ben ik aan het invullen. Ik vind het in ieder geval heel leuk om te doen. Ik ben zeker benieuwd naar hoe jullie het allemaal vinden. Dus laat zeker eens een berichtje achter op een blog of een item. Wees vrij om te mailen of via de social media kanalen een berichtje achter te laten. Je kunt mij vinden op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.

Doordat ik nu actiever ben op mijn blog zie ik ook dat het aantal bezoekers toeneemt. Die verschuiving vind ik leuk om te zien. In augustus blik ik graag weer terug op mijn eerste verjaardag van mijn blog.

Samenwerking

Ben jij een bedrijf of een blogger die het na het lezen van mijn blogs het leuk vindt om een samenwerking aan te gaan, wees vrij om mij hiervoor te benaderen. Als de samenwerking bij mij en mij blog past vind ik het leuk om deze aan te gaan. De maandag is mijn vaste mail dag. Dus reageer ik niet gelijk, grote kans dat je dan op maandag een reactie krijgt. Dit is de dag dat ik nu en straks na mijn verlof het meeste tijd heb om te reageren.

 

Please follow and like us:
Share

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial