Persoonlijke doelen zijn de nieuwe voornemens

Hoewel 2020 alweer een paar dagen oud is, de meeste nieuwjaarsborrel na vandaag ook wel weer klaar zijn. Deel ik met jullie mijn doelen voor 2020.

Lekker blijven bewegen

Ik wil net als in 2019 lekker blijven bewegen. Mijn wandelavond ga ik dinsdag weer oppakken na de feestdagen. Samen met een mede mama loop ik een keer in de week een stevig rondje door het dorp. Terwijl we lopen kletsen we behoorlijk wat af over van alles en nog wat. Van het voorjaar wil ik de tennislessen even stop zetten en proberen vaker vrij te spelen, want daar kom ik nu niet aan toe. Het is nu ook wel na jaren lessen goed om het even een half jaartje los te laten en echt alles in praktijk brengen. Via mijn werk doe ik aan fit 20 en ongemerkt doe ik dat nu dus al 5 maanden met heel veel plezier. Dat wil ik ook blijven doen, want door deze work out heb ik dus mijn spieren rondom mijn bekken zo kunnen trainen dat ik geen bekkenklachten meer heb gehad. Dus je begrijpt wel dat ik dit gewoon met veel plezier wil blijven doen. Dit zijn dus mijn “beweeg” doelen voor 2020.

Ingebeleeft.nl

Ingebeleeft.nl is een ruim begrip. Daarmee bedoel ik dus alles wat rondom ingebeleeft.nl hangt. Facebook, Instagram, Pinterest en natuurlijk de blog zelf. Hierin wil ik vooral op persoonlijk vlak groeien. Uit mijn comfortzone stappen. Hoe kan ik deze social media optimaal gebruiken. Ik wil hier zo veel mogelijk over leren. Hoewel ik het echt wel spannend vind, stap ik 4 juli in de auto en ga ik naar het bloggersevent van Blogger by Nature. Hierover ga ik jullie te zijner tijd ook over vertellen hoe ik dat heb ervaren, welke trainingen ik heb gedaan en waarom ik juist voor deze trainingen heb gekozen. Als ik een interessante workshop of challenge voorbij zie komen ga ik die ook zeker doen. Het belangrijkste van alles vind ik om door te gaan met de fijne gesprekken die ik met jullie voer. Dit zijn dus mijn “social media” doelen.

Hooggevoeligheid 

De hooggevoeligheid gaat een belangrijk hoofdstuk worden dit jaar. Ook hierin probeer ik mezelf en ons gezin te ontwikkelen. Een goede basis creëren en zorgen dat de buikpijn die het leven van onze dochter overheerst, overgaat. Eind januari gaan we hierin de eerste stappen ondernemen. Natuurlijk ben ik me thuis al volop aan het inlezen en nog meer informatie opzuigen over hooggevoeligheid. En naast al die informatie het ook echt in de praktijk brengen. Daarom kiezen we ervoor veel structuur aan te gaan brengen. De dagen wat voorspelbaarder te maken. Met straks de juiste mensen om ons heen moeten we een heel eind gaan komen. Hierin gaan we met zijn allen een persoonlijke groei in doormaken. Dit zijn dus echt doelen voor ons gezin.

Tijd voor mezelf

Ook moet ik veel meer aan mezelf denken. Ik heb me het afgelopen jaar ergens onderaan de lijst gezet. Met als resultaat dat ik nu behoorlijk op mijn tenen loop. Al maanden niet bij de kapper ben geweest. De dingen die ik doe plan ik vaak zo dat het gezin er geen last van heeft en ik dus altijd aan het zorgen en regelen ben. Dat moet dus echt anders. Ik ga dit jaar voor het eerst een weekend helemaal alleen weg. Ja ik ga het echt doen. Ondanks dat ik vorig jaar nog schreef dat ik dat dus echt niet durf. Ik ga gewoon. Ook ga ik wat meer proberen tijd ‘s avonds in te plannen. Door gewoon even helemaal niks te doen. Het afgelopen jaar was ik meer van alles aan het doen, dan een avondje bankzaken met Me, myself and Inge. Persoonlijke doelen ten top, toch?

Verder vind ik het vooral prima zo. Blijf ik doorgaan met genieten van alle kleine en grote dingen in het leven. Wat zijn jouw doelen voor 2020?

Please follow and like us: