Bert Visscher

Bert Visscher

1 oktober 2019 Uit Door ingebeleeft

In mei van dit jaar boekte we weer de nodige voorstellingen. Theaterseizoen 2019/2020 wordt weer een bijzonder jaar met mooie voorstellingen. Afgelopen vrijdag beten we de spits af voor ons nieuwe seizoen.

Voor vertrek

Je zal het net zien, op het moment dat jij wil dat je lekker op tijd weg wil, werkt de rest niet mee. Op deze regenachtige vrijdag liet het verkeer uit Rotterdam te wensen over. Manlief werkt in de havenstad en zijn route naar huis was deels afgesloten. Hij moest bij voorbaat al een andere route rijden. De boodschappen zou hij ook nog even halen, maar in plaats van vroeg weg en op tijd thuis werd het een ander verhaal. Vroeg weg en heel laat thuis.

Oppas kwam lekker op tijd

Onze oppas kwam lekker op tijd. Dus nam mij al een stukje zorgen uit handen. Zij legt de oudste op bed. Onze oudste zoon bedacht ook dat hij niet gelijk naar bed wilde en zat uiteindelijk ook even beneden.

Het was even wat gehaast

Gelukkig zaten we nog redelijk op tijd in de auto waardoor we rond de klok van 20:00 uur toch nog op tijd in het theater in delft waren. Ons bakkie vooraf skipte we vandaag, want dat gingen we niet redden. We plofte neer in de pluche stoelen. Tijd om even adem te halen.

De voorstelling start

Het is voor ons de eerste keer Bert Visscher. We weten dat ie druk is, maar als de voorstelling begint ja dan snap ik de titel van het stuk wel. Je wordt vanzelf moe, hahaha. Mensen, wat is die man druk op het podium. Zou hij nou serieus in real life net zo druk zijn? Kan haast niet anders, kan me niet voorstellen dat je dit kan spelen. Dit moet je natuur zijn. Het is genieten vanaf de eerste minuut. Die man is zo sterk in zijn woordgrappen. Vind dat echt zo briljant.

Het ratelt maar door

De voorstelling wordt onderbroken met een pauze, maar echt die man die ratelt maar door. Samen met zijn crew vormt hij een goed team die ook tijdens de voorstelling in is voor een dolletje. Het publiek betrekt hij af en toe in zijn stukken, vooral de man die hij heeft uitgekozen wordt vaak even aangehaald. Want zo’n mooie vrouw als Bert heeft gezien daar gaat ook zijn hart sneller van kloppen. Ook al heeft ie een vriendin. Bert ratelt de hele voorstelling lekker door. Wij genieten met een lach van oor tot oor.

Aanrader

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de voorstelling van Bert Visscher, dan kan ik je deze voorstelling zeker aanraden. Weet wel dat hij echt heel druk is, maar he, dat mag de pret niet drukken. Dit blog heb ik uit eigen beweging geschreven en heb zelf de kaartjes betaald. Er is geen enkele vorm van samenwerking van toepassing. Omdat deze voorstelling nog volop loopt ga ik niet te veel in op de inhoud. Ik wil de verrassing voor zij die nog gaan graag bewaren.

Please follow and like us:
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20