Beeld tag, het kijkt zo lekker weg

Normaal kan ik hele verhalen schrijven. Deze keer liet ik niet de woorden maar de beelden spreken. Gaan de beelden net zo overkomen als ik ze bedacht had toen ik op zoek ging naar het antwoord wat ik in beeld zocht? Ik vond deze tag bij Het Eiland Meisje. Dit blog kijkt dus lekker weg. Een mooie voor tussen de feestdagen door. Lekker met een kopje thee, koffie en wat lekkers scrollen door deze tag.

Wat is de mooiste plek op aarde waar jij ooit bent geweest?

Waar gaat jouw eerst volgende reis naar toe?

schapen op de veluwe

Wat is jouw favoriete seizoen?

bos in herfstkleuren

Wat doe je het liefst in het weekend?

 

Wat was de mooiste dag in je leven?

Wat is jouw lievelingseten?

Wat is jouw lievelingskledingstuk?

Wat is jouw lievelingsgadget?

Waar word je gelukkig van?

Wat vind je het leukste aan bloggen?

Ik vond dit zo leuk om in te vullen. Ik ben dus erg benieuwd naar jullie antwoorden in beeld. Ik kies dus niet voor drie, maar voor zes leuke andere bloggers. Lieve Minke, Ineke, Marieke, Jessica, Mieke en Maaike, vullen jullie deze tag ook in? Ik ben benieuwd naar jullie beelden. Doen jullie ook mee? Heb ik je niet getagt, maar vind je hem net zo leuk om in te vullen, dan vooral doen. Geef je me een seintje als je hem ook hebt ingevuld? Dan kom ik ook even bij jou kijken. Laat hieronder je link maar achter, dan kunnen we met elkaar met jullie meegenieten.

 

Regels:

Tag de bedenker eiland-meisje.nl – in je artikel.
Tag degene die jou getagged heeft.
Tag 3 andere die je graag deze tag ziet invullen.
Je mag alleen foto’s gebruiken. Als je een antwoord niet weet, dan kun je dat ook via een foto duidelijk maken.

Please follow and like us: