Win 5-daagse De blog Inge Beleeft 3 jaar, vier je met me mee?

Hieperdepiep Hoera, Inge Beleeft bestaat vandaag precies 3 jaar. Op 15 augustus 2018 verscheen mijn eerste blog online. Die stelde toen echt niks voor, maar ja ik moest ook ergens beginnen. Van toeters nog bellen wat weten en totaal geen technische kennis van een blog maken/schrijven. Dat doe ik wel even dacht ik en manlief moedigde me heel hard aan, want immers was hij degene die zei: Ing, ga bloggen, jij kan zo goed dingen op papier zetten. Krijg weleens de vraag wat mijn achtergrond is op studiegebied. Ik heb aan het MBO commerciele economie gedaan en de enige ervaring met schrijven is eigenlijk dit blog. Lang dubben over de naam van mijn blog, werd het Inge Beleeft. Niet heel origineel, maar uiteindelijk werd de slogan op mijn blog: “Inge Beleeft net even anders”.

De eerste twee jaar

Ik kan natuurlijk net als voorgaande jaren weer uitgebreid vertellen hoe het er toen aan ging, maar dan verwijs ik je liever naar de blogs van het 1 jarig jubileum en het 2 jarig jubileum. Het zijn vooral jaren geweest waarin ik heel veel heb geïnvesteerd in de blog. Zowel financieel als in tijd en het opnemen van kennis. Het is dan ook niet voor niets dat je op mijn blogs affiliate links en banners staan. Op deze manier kan ik mijn hobby een beetje kosten dekkend maken.

Het derde levensjaar van Inge Beleeft

In het derde levensjaar van de blog ging ik naar het bloggers bij nature event. Daarnaast deed ik 4 trainingen op het gebied van social media en bloggen. Ben nu ook met een training bezig op het gebied van SEO. Met andere woorden zoekwoorden optimalisatie. Hier meer mee bezig zijn zorgt ervoor dat Inge Beleeft beter gevonden wordt door onder andere google. Soms overlappen trainingen, maar meestal is er veel nieuws te vertellen.

Maar naast de trainingen mocht Inge Beleeft ook dit jaar weer enorm groeien. Ten opzichte van de vorige blog verjaardag ontvang ik bijna 2,5 keer meer bezoekers dan bij de tweede verjaardag. Is vooral Instagram meer dan verdubbeld qua aantal volgers. Super trots ben ik op dit resultaat.

Daarnaast kwam dit jaar de nieuwsbrief uit en niet te vergeten is er op Inge Beleeft nu ruimte voor andere HSP-ers om hun verhaal te delen. Juist om te laten zien dat je niet de enige bent die de dingen anders ervaart.

Door de groei kreeg ik helaas ook te maken met negatieve reacties op social media. Helaas doet dat weleens echt zeer. Maar wat me het meest raakt, de mooie en lieve berichtjes die binnen komen van mijn lezers en mede HSP-ers op de social media. Want echt die stromen wekelijks binnen.

De meest gelezen blogs

Net als voorgaande jaren deel ik de meest gelezen blogs van het afgelopen jaar. De publicatiedatum van de blog is niet altijd in deze periode geweest.

 1. De blog die het nu al 2 jaar enorm goed doet, maar helemaal niet gerelateerd is aan hoogsensitiviteit is de blog over zeehonden spotten in Zuid-Holland.
 2. In oktober 2019 schreef ik een blog over de volle maan. Ook deze wordt veelvuldig gelezen. Veel hoogsensitieve mensen ervaren de kracht van de volle maan. Een week voorafgaand aan de volle maan geef ik op de social media een seintje dat het weer bijna zover is.
 3. Deze blog is ook al een tijdje online, maar wordt steeds vaker gelezen. Hierin deel ik 7 hulpmiddelen die hoogsensitieve mensen kunnen helpen bij de prikkelverwerking.
 4. Bij onze middelste is in maart 2020 een kruisbeet ontdekt toen hij voor het eerst naar de tandarts ging. Wij hadden hiervoor er nooit eerder van gehoord en ik schreef er een blog over. Ook deze wordt zeer regelmatig gelezen.
 5. Ik maakte dit jaar een blog over hoe je hoogsensitieve kinderen kan laten ontprikkelen. Sinds de publicatie is deze veelvuldig gelezen.
 6. Ook de blog over het kunnen overprikkelen op kleding doet het goed en wordt zeer regelmatig gelezen.
 7. Eind februari, precies in de voorjaarsvakantie, zaten we met het hele gezin in isolatie. We waren alle vijf positief getest op corona. Hoe we dat hebben ervaren deelde ik ook in een inmiddels veel gelezen blog.
 8. De monkey platter, zien jullie buiten de schoolvakantie om iedere dinsdag in de stories op Instagram en Facebook voorbij komen. Informatie hierover en op welke wijze deze kan helpen ontprikkelen verwerkte ik in de blog hierover.
 9. Ook de happy stones zie je regelmatig in de socials voorbij komen. Het creatief bezig zijn is een goede uitlaadklep voor hoogsensitieve mensen. Mede daarom besloot ik ook aan dit fenomeen een blog te wijden.
 10. Dat ik vorig jaar in een burn out zat, heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken. Hoe me dat overkwam en hoe ik daarin herstelde deelde ik in meerdere blogs.
 11. Tot slot wilde ik deze ook nog hierbij toevoegen, want deze blog verscheen ook dit jaar. De prikkelkater. Hoewel veel mensen hem niet benoemen, is het er wel bij veel mensen. Het gevoel van een kater na en overload aan prikkels zonder maar ook een druppel alcohol te hebben gedronken. Ook dit soort dingen maak ik graag bespreekbaar.

Inge Beleeft in de toekomst

Begin dit jaar deelde ik al mijn doelen voor Inge Beleeft. Toen nog in de veronderstelling dat ik een HSP coach wilde worden. Ik ben bij mezelf nagegaan wat ik nu echt wil met Inge Beleeft. Mijn passie is bloggen. Coachen leuk, maar echt niet aan mij besteed. Ik wil mijn ervaringen met jullie delen op mijn eigen manier. Wie weet komen er vanuit het bloggen mooie kansen om hoogsensitiviteit nog meer op de kaart te zetten als ervaringsdeskundige. Die rol past beter bij mij. Want geloof me hoogsensitiviteit hoeft geen last te zijn. Natuurlijk mag je me altijd vragen om hulp, advies of gewoon een kletspraatje. Mail of stuur een DM.

Wie jarig is trakteert

Wie jarig is trakteert en zo mag ik namens een aantal webshops en een HSP coach deze week een aantal mooie prijzen weggeven die HSP gerelateerd zijn. Houdt deze blog en de social media in de gaten. Vijf dagen lang kan je prijzen winnen.

Zondag 15 augustus: Positief Dagboek

We beginnen met het positief dagboek van Post van Suus. Dit dagboek is ideaal als je bijvoorbeeld een bullet journal nog een te groot project vindt.

Schrijf (of plak) iedere dag op wat je leuk vindt. Een leuke herinnering, een quote uit een tijdschrift, een inspirerende tekst of een leuke foto.
Als je boek vol is, kun je terugkijken op allerlei mooie en fijne momenten die je zelf gecreëerd hebt. 

Dit boek bevat 80 bladzijden
– De linkerhelft is gelinieerd 
– De rechterhelft is blanco
– Je kunt zelf de data opschrijven
– Achterin het boek is ruimte voor belangrijke data die je niet wilt vergeten (denk aan mijlpalen of leuke herinneringen) 

Extra:
– 6 motiverende quotes
– Voorbeeldbladzijde

Je kunt tot en met zondag 22 augustus 2021 tot 12:00 uur ‘s middags meedoen met deze winactie.

Maandag 16 augustus: Leef Hoogsensitief

Ken jij het doeboek Leef Hoogsensitief al van Sannie Alblas-Smit? Dit boek vertelt je meer over hoogsensitiviteit, maar dat niet alleen. Sannie nodigt je in dit boek ook uit om met je leven aan de slag te gaan. Veel hoogsensitieve mensen ervaren hun hoogsensitiviteit als last. Dit boek wordt straks jouw eigen handleiding, waarmee jij ontdekt dat je goed bent zoals je bent. Je mag genieten van het leven en je echt weer oké mag gaan voelen.

Je kan tot en met maandag 23 augustus 2021 tot 12:00 uur meedoen met deze winactie.

Doeboek Leef Hoogsensitief
doeboek leef hoogsensitief

Wist je dat Sannie HSP coach is en dat ze naast dit doeboek ook een kaartenset heeft?

Dinsdag 17 augustus : een voelkubus

Via Soof & Co mag ik een voelkubus weggeven. Een voelkubus is friemelspeelgoed. Je ziet bij overprikkelde kinderen dat ze graag friemelen aan dingen om te ontprikkelen. En uitermate geschikt voor kinderen die prikkelgevoelig zijn (hoogsensitief, ADHD, ASS). De voelkubus van Soof & Co is zelf gehaakt. Daarnaast is deze kubus ook enorm leuk voor baby en peuters. Zij kunnen op deze manier verschillende structuren leren ontdekken.

Je kan tot en met dinsdag 24 augustus 2021 tot 12:00 uur meedoen met deze winactie.

friemelkubus
De friemelkubus van Soof & Co

Woensdag 18 augustus Bento Disc van Carl Oscar

Wie mij al langer volgt weet dat ik groot fan ben van de monkey platter. Iedere dinsdag buiten de schoolvakantie deel ik in mijn Instagram Stories (zie ook de highlights) de monkey platter. Nu mag ik van MultiMama de Bento Disc van Carl Oscar aan een van jullie verloten voor de Inge Beleeft Jubileum win 5 daagse. De Bento Disc is een afsluitbaar bord met vakjes. Ideaal om te gebruiken als monkey platter voor onderweg. Je kunt een monkey platter maken om je kind te laten ontprikkelen. Dus ik was heel enthousiast toen Mary-Lou van Multi-mama voorstelde om de Bento Disc te verloten. Hoe je mee kunt doen met deze winactie lees je hieronder.

Je kan tot en met woensdag 25 augustus 2021 tot 12:00 uur meedoen met deze winactie.

Donderdag 19 augustus

Als laatste in deze jubileum win 5 daagse mag ik namens SpelerijST een pakketje speelrijst weggeven. Rijst is een van de sensorische materialen waarmee je een hoogsensitief kind kan laten spelen. Laat ze vooral lekker hun gang gaan en bemoei je als ouder niet met het spel. Veelal komen de leukste verhalen naar boven. Onze oudste ging ijsjes maken in de bijgevoegde kommetjes. Ze had zo een leuk spel hierin. Ze kwam echt tot rust. Wat wel belangrijk is, dat jij je als ouder niet druk maakt om de rijstkorrels die buiten de bak vallen. Doe dan ook echt alleen mee als je daar tegen kan. Je kunt een gelijksoortig pakket winnen als hieronder (exclusief de bak waarin de rijst zit). Nog meer inspiratie vinden van de pakketjes van SpelerijST? Kijk dan eens op haar instagram.

Je kan tot en met donderdag 26 augustus 2021 tot 12:00 uur meedoen met deze winactie.

Hoe kan je meedoen?

Lees snel wat je daarvoor moet doen.

 • Laat onder deze blog weten dat je meedoet en geef daarbij duidelijk aan, welke prijs je wil winnen. Je mag je op meerdere winacties inschrijven.
 • Heb je me al gevonden op Facebook en/of Instagram? Wellicht heb je je ingeschreven op de maandelijkse nieuwsbrief. Onwijs gaaf! Mocht je dit nog niet doen, dan zou ik het tof vinden als je dit doet, maar is geen verplichting voor deelname.
 • Het delen van deze blog op Facebook of Instagram zou ik tof vinden.
 • Een geldig e-mailadres bij je reactie is gewenst als je hieronder reageert. Heb ik geen geldig e-mailadres dan kan ik je niet op de hoogte brengen dat je gewonnen hebt..
 • Deze win acties hebben een eigen sluit. Deze staat bij de betreffende winactie.
 • Op iedere sluitingsdag van de betreffende winactie zal ik de winnaar per mail informeren. In verband met de privacy zal er over de winnaar niet worden gecorrespondeerd.
 • Beantwoord de e-mail binnen 48 uur, anders zal ik een andere winnaar kiezen. Let op, regelmatig komt mijn mail in de spambox. Doe je mee, check dan ook even je spambox.
 • Uitgebreide informatie over deelname aan winacties via Inge beleeft kan je hier vinden.

Dankbaar

Ik ben heel dankbaar voor degene die de bovenstaande prijzen beschikbaar hebben gesteld, dank jullie wel hiervoor. Ook ben ik dankbaar dat ik met veel plezier al 3 jaar blogs mag schrijven. Dankbaar dat mijn man dat duwtje in de rug gaf om dit blog op te richten. En er gaat ongemerkt heel veel tijd in zitten. Dat doe ik met liefde. De blog is mijn passie. Als ik hierover praat dan begin ik te stralen. Toch vind ik het spannend om het te delen met mensen die heel dichtbij staan. Daarom weten veel mensen dichtbij niet van het bestaan van mijn blog. Best gek he als het je passie is en je er zo blij van wordt. Hierbij speelt mijn hoogsensitieve brein een spelletje met me. Er gaat zeker een dag komen dat ik het wel durf te vertellen. Ik weet het zeker.

Wil je op de bovenstaande blog reageren, dan kan dat uiteraard door een berichtje hieronder achter te laten, te mailen of via de social media een berichtje te sturen. 

Foto’s zijn van Inge Beleeft of via de betreffende webshop verkregen.

Niet schrikken! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over het product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken en het product te kopen steun je Inge Beleeft. Wil je er meer over weten, kijk dan op affiliate links.

Please follow and like us:

30 gedachten over “Win 5-daagse De blog Inge Beleeft 3 jaar, vier je met me mee?”

 1. Gefeliciteerd
  Ik lees met veel plezier de blogs.
  Ik doe graag mee met deze winactie. Een positief dagboek. Zou dit mij kunnen helpen? Ik verdwaal in een bullet journal. Maar dit is concreet! Ik doe graag mee

  Groet Helma

  Beantwoorden
 2. Super leuk dat jouw blog al 3 jaar bestaat! Ik heb er tot nu toe al zoveel aan gehad! Ik hoop het doeboek (windag 2) te winnen!🤞🏼 Sinds kort ben ik mij ervan bewust van mijn HSP en struggle ik nog behoorlijk ermee, ik hoop dat het doeboek mij kan helpen hiermee🥰

  Beantwoorden
 3. Wat is het fijn om je blogs te lezen. Zoveel dingen die ik herken bij mezelf. Het gevoel dat ik niet de enige ben of dat ik mij ‘aanstel’.

  Het schrijven/bloggen zit echt in je! Het leest fijn.

  Ik zou graag mee willen doen aan de win actie Doeboek ‘Leef Hoogsensitief ‘ ik denk dat ik hier veel aan kan hebben. Dat ik mezelf beter leer kennen en beter om kan gaan met situatie die ik moeilijk vind!
  Blijf vooral zo doorgaan Inge!😄

  Beantwoorden
 4. Ik doe heel graag mee voor positief dagboek en dagboek Leef Hoogsensitief. Een jaar lang een boek mogen vullen met je mooiste quotes/ foto’s en / of mijn HSP beter begrijpen. Beide een cadeautje 💕 net zoals je 3 jarig bestaan. Gefeliciteerd!!

  Beantwoorden
 5. Gefeliciteerd, supernoeukntelkens weer een kijkje te mogen nemen in je leven…..

  Zelf ben ik ook een gezellige hsp-er en net als jij wordt ik stapje voor stapje wijzer. Dit jaar ben ik er veel mee bezig geweest. Wat is het nou, wat doet het met me en hoe sta ik in het leven, als aanvulling hierop zou ik graag het doeboek leef hoogsensitief willen winnen…

  Ik wens je veel succes met de komende jaren en je blogs en hoop nog vaak over je schouder mee te mogen kijken..!

  Beantwoorden
 6. Hoi Inge, wat leuk en bijzonder dat je alweer drie jaar verder bent met bloggen. Een mooie mijlpaal, gefeliciteerd! Ik heb je net ontdekt op instagram dus ben me nog wat aan het ‘inlezen’ maar herken zo enorm veel in wat je schrijft. Ik weet al een poos dat ik HSP ben maar soms is het iets wat me wat in de weg zit, misschien mis ik wat goede handvaten en inzicht. Daarom des te fijner te lezen dat er zoveel meer mensen zijn die het leven soms net even anders ervaren. Bedankt daarvoor!
  In het kader van meer inzicht enhet omgaan met HSP doe ik graag mee aan de winactie van het doeboek Leef Hoogsensitief. Ik ben er heel erg benieuwd naar. Wie weet helpt het me verder. Ga sowieso ook even kijken welke boeken ik kan vinden over HSP. De tijd is er blijkbaar rijp voor!! Lieve groet, Marijke

  Beantwoorden
 7. Allereerst gefeliciteerd 🥳met je jubileum. Ik volg sannie al een tijdje.
  Ben vaak opzoek naar hsp mede mensen…en nu direct ingeschreven voor de nieuwsbrief en je blogs. Wat super fijn en leuk deze te lezen. Zo veel herkenning bij mij maar ook onze kinderen. Ik zou dan ook graag het boek van sannie willen winnen de winactie van maandag 16 Augustus. Ik ben zelf hsp maar kom er nog niet helemaal uit hoe dit ook voor mij zijn voordelen kan hebben. Vandaar het doe boek! 🤞🏻 Hopen dat ik deze win!!!

  Beantwoorden
 8. Gefeliciteerd met je jubileum, wat een mijlpaal weer. Ik lees en leef al een tijdje mee met jouw verhalen en haal er ook veel herkenning uit.

  Graag doe ik met de leuke winactie voor Bento Disc. Het lijkt mij ideaal en erg leuk en super handig voor onze peuterzoon.

  Beantwoorden
 9. Gefeliciteerd! Wat een mooie doelen heb je al bereikt!
  Het positief dagboek lijkt me heel fijn. Geeft wat meer houvast dan de algemene bullet journals!

  Beantwoorden
 10. Wauw, gefeliciteerd! Ik lees regelmatig je blogs, zo fijn om herkenning te vinden. Zowel bij mezelf als bij m’n oudste zoontje (2,5). Hij kan zo heerlijk genieten van m’n snackbordjes, maar heb nog steeds geen fijne schaal gevonden om een monkey platter op te maken. Die bento disc lijkt me super handig en ziet er ook nog n’s heel leuk uit!

  Beantwoorden
 11. Gefeliciteerd!! Super leuk dat het al weer 3 jaar is ❤️ ik lees altijd graag je blog, en zou graag de voel kubus willen winnen voor mijn kleine Freya ❤️ ze is nu nog maar 3 weken maar hoe leuk is dat straks voor het ontdekken ❤️

  Beantwoorden
 12. 3 jaar alweer! En in die 3 jaar ben jij zo gegroeid, gaaf om te zien. Ik volg je graag, ik vind het mooi om te zien hoe jullie als gezin omgaan met hsp en hoe open en eerlijk je daarover bent. Ik hoop dat je nog heel veel mensen op deze manier mag bereiken!
  Ik doe graag mee voor de speelrijst, voor de kinderen.

  Beantwoorden
 13. Super leuk! Ik doe mee voor de spelerijst voor de kindjes van opvang! Gaan ze heel leuk vinden, en gefeliciteerd!♥️ Super mooie blogs, ik lees ze al een tijdje

  Beantwoorden
 14. Gefeliciteerd met het jubileum! Via SpelerijST kwam ik op je insta en nu ook op je blog. Meteen ben ik aan het lezen geslagen en wauw, ik ben enthousiast en lees graag verder mee! Ik zou het erg tof vinden om het rijstpakketje te winnen, maar ook de bentobox komt bij ons erg goed van pas. Dank je wel voor de inspiratie!

  Beantwoorden
 15. Gefeliciteerd!!! Mooie mijlpaal zo.

  Ik ga voor de speelrijst. Ik zou het pakket graag meenemen naar mijn groep 2 na de vakantie. Kunnen ze heerlijk mee spelen denk ik.

  Liefs,
  Rosanne

  Beantwoorden
 16. Hieperdepiep hoeraaa, van harte gefeliciteerd met je 3 jarig jubileum. Tegelijkertijd besef ik me dat ik je echt vanaf het begin (en daarvoor) al volg met veel plezier. Time flies! Ik lees regelmatig je blogs en zoek zelfs ook vaak eens wat terug op. Vind hier herkenning maar ook nieuwe tips. Superfijn!

  Tevens doe ik graag mee met de winactie. Ik wil graag mee doen voor de bento disc of de speelrijst.

  Heel veel succes met je blog, ik ben benieuwd wat de toekomst brengt!

  Beantwoorden
 17. Gefeliciteerd met je jubileum. Ik lees graag je blogs en volg je op Instagram.
  Met de winactie doe ik graag mee voor de spelerijst. Ik heb het vaak in de sensomotorische bak in mijn kleuterklas maar lijkt me ook geweldig om thuis te hebben voor mijn eigen kleuter.

  Beantwoorden
 18. Gefeliciteerd! 🥳 wat ontzettend fijn dat het zo goed gaat 👍🏼
  Ik doe graag mee voor het doeboek Leef Hoogsensitief en voor de bentodisc! Lijken me allebei heel fijne dingen om mee aan de slag te gaan! ❤️

  Beantwoorden
 19. Ik volg je nog niet zo lang maar heb veel van je blogs al gelezen. Erg leuk en herkenbaar.

  Gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan
  Graag doe ik mee aan de winactie voor het positief dagboek en het andere boek!
  M

  Beantwoorden
 20. Hoi

  Allereerst gefeliciteerd met 3 jarige bestaan!!

  Ik lees altijd met plezier en toch wel lichte herkenning jou blogs!

  Graag zou ik meedoen met de winactie 1 van t positief dagboek en winactie 4 van de bento disc.

  Zowel voor mezelf en m’n zoontje om deze dingen is te gaan proberen omdat we allebei ws toch ook last hebben van hsp en nu in de probeerfase zitten om te kijken wat ons helpt.

  Nog veel succes met komende jaren en ik blijf je hoe dan ook volgen;)

  😘

  Beantwoorden
 21. Inge, gefeliciteerd met je 3-jarig bestaan van je blog Inge beleeft. Wat is dit nu herkenbaar voor mij nu ik weet dat ik hoogsensitief ben. Ik ben dus eigenlijk mezelf aan het ontdekken, omdat ik het nog niet zo heel lang weet. Ik zou daarom graag het doeboek Leef hoogsensitief willen winnen zodat ik nog meer aan mezelf kan werken en dit past ook goed in mijn werkfit traject via een coach van hoogevoelig heel gewoon. Dan heb ik ook nog een extra handvat erbij want soms snap ik mezelf helemaal niet meer.

  Beantwoorden
 22. Gefeliciteerd met je jubileum!
  Ik volg je sinds het eerste jaar van je blog sinds ik een theeswap voor je maakte (mijn eerste swap!) en lees nog steeds graag wat je meemaakt en schrijft! Je bent enorm gegroeid afgelopen jaren; leuk! Het plezier in het schrijven en ook je eerlijkheid vind ik erg fijn!

  Ik doe graag mee voor de speelrijst voor mijn peuter! Dat is nou echt zoiets dat ik niet zo snel zelf maak, maar wel altijd al eens heb willen doen om te ontprikkelen! (Zelf ook 😉 maar met name voor onze peuter natuurlijk!)

  Beantwoorden
 23. Nog gefeliciteerd! Super tof dat je over hsp schrijft. Daar is zo veel nood aan. Ik doe graag mee met de winactie voor de speelrijst. Lijkt me heel handig voor onze kinderen om zo tot rust te komen. 🥰

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: