Welke 15 vriendenboekjes zouden mijn kinderen uitzoeken?

Komt jouw kleuter ook al thuis met vriendenboekjes van klasgenootjes, maar heeft er zelf nog geen een? Al wat oudere kinderen en op zoek naar een nieuw vriendenboekje? Hier komt ook het ene boekje na het andere boekje thuis. 

Dit vriendenboekje is leuk voor bij de kleuters, omdat er ook een tekening in gemaakt kan worden. Leuke en makkelijke vragen voor de kinderen.

2. Vriendenklets!, het vriendenboekje voor jong en oud

Het fijne van dit vriendenboekje is dat er veel mensen in kunnen schrijven, maar is eerlijk gezegd leuker als ze wat ouder zijn. Ook omdat de vragen wat meer gericht zijn op het kind van wie het boekje is.

3. Voor je Best Friends Forever

Dit vriendenboekje zal niet de hele klas doorgaan, maar is echt voor de beste vriendinnetjes van je dochter! Gegarandeerd een succes als ze iets ouders zijn dan de kleuterleeftijd.

4. Vriendenboekjes voor de voetbal-fans

Van de drie grote jongens zijn er in ieder geval vriendenboekjes. Een droomboekje voor iedere Ajax/Feyenoord/PSV fan.5. De zoete zusjes ook leuk

Bij onze dochter zijn de zoete zusjes helemaal hot! Een vriendenboekje van deze meiden kan in haar collectie niet ontbreken.

6. Een vriendenboekje met auto’s kan niet ontbreken in deze lijst met vriendenboekjes

Cars blijft gewoon leuk voor de jongens en stoere meiden.

7. Frozen mag ook niet ontbreken in de lijst

Zo lekker cliché, maar de meiden zijn er helemaal gek van.

8. De Gorgels van Jochem Myjer

Zijn jouw kinderen ook zo fan van de gorgels? Hier zijn ze gek op de boeken van Jochem Myjer.

9. Spiderman

Superhelden horen ook in het lijstje thuis van de stoere jongens

10. Dino’s en jongens

Bijna iedere jongen gaat door de dino fase. Hoe leuk is het dan om die fase te omlijsten met een vriendenboekje in dat thema.

11. Voor de Lego fans

Heb je een echte Legofan in huis, dan is dit ook echt wel heel gaaf om in huis te hebben en al je vriendjes en vriendinnetjes erin te laten schrijven.

12. Voor de oudere kinderen

Een vriendenboekje zonder superhelden, maar wel vertellen over je droomhuis.

13. De dames van K3

K3 fan in huis? Hier wel hoor, het is dat ze ze niet allemaal uit mag kiezen. Deze behoort ook tot de favoriete vriendenboekjes.

14. Ajetoo van Buurman en Buurman

Wie kent deze twee buurmannen niet? Kinderen moeten altijd enorm om deze twee stuntels lachen.

15. Tot slot een niet stereotype vriendenboekje voor jongens

Kijk deze prachtige illustratie eens op het vriendenboekje. Anders dan alle andere vriendenboekjes. Eentje die niet aan het stereotype voldoet van een auto, dino of superheld.

De vriendenboekjes die hier zijn geplaatst zouden een keuze zijn van kinderen. De smaak van kinderen is nu eenmaal anders dan die van hun ouders. De felgekleurde boekjes doen het nu eenmaal goed bij de kinderen.

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een peuter/kleuter of wat ouder kindje? Kijk dan eens op deze blogs voor inspiriatie:

Sinterklaas cadeautjes voor baby’s tot kleuter

Cadeau inspiratie voor een kleuter jongen

Wil je op de bovenstaande blog reageren, dan kan dat uiteraard door een berichtje hieronder achter te laten, te mailen of via de social media een berichtje te sturen. 

Niet schrikken! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over het product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken en het product te kopen steun je Inge Beleeft. Wil je er meer over weten, kijk dan op affiliate links.

Please follow and like us:

2 gedachten over “Welke 15 vriendenboekjes zouden mijn kinderen uitzoeken?”

  1. Leuk! Lyanne heeft er een van frozen. Maar ik denk dat ze die van de zoete zusjes of de gorgels ook wel leuk vind. Fabian heeft er nog niet een. Misschien leuk als sinterklaas cadeautje. Paw patrol of dino’s.

    Beantwoorden
    • sorry voor mijn late reactie terug Jessica, maar door de vakantie even alles op een laag pitje gezet. Ja er is zoveel keuze he. Oh en een geweldig cadeautje voor de sinterklaas.

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: