15 dingen die ze nooit vragen tag

Met die warmte van de afgelopen dagen zijn mijn hersenen ook nog een beetje suf. Maar alle gekheid op een stokkie laten we er weer eens een tag in doen omdat het zomer is. Er staan veel onderwerpen klaar in de blogkast, maar die zie je over een paar weken verschijnen.

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Ik slaap bij voorkeur met de deuren dicht. Deuren dicht geeft rust in mijn hoofd, soms ben ik te moe en dan staan ze weleens open. Of is manlief de laatste geweest en ze niet dicht gedaan.

 2 Neem je mini flesjes shampoo enzo mee uit hotels?

Nee, omdat ik graag mijn vertrouwde producten blijf gebruiken. Wat moet ik met die dingen thuis.

 3 Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?

Nooit gedaan en ook niet van plan om het te doen. Je blijft gewoon van andermans spullen af, dus ook van de gemeente, de provincie of de staat.

 4 Gebruik je to-do lijstjes?

Ja heel vaak. Als ik het opschrijf onthoud ik het en het geeft rust in mijn hoofd. In het begin hebben ze me allemaal keihard uitgelachen, maar inmiddels weten ze niet beter. Voor mij werkt het en daar gaat het om.

5 Heb je sproeten?

Een paar zomersproetjes op mijn neus

 6 Heb je ooit in de bosjes geplast?

Als kind dat wel stiekem gedaan.

7 Hoe groot is je bed?

Wij hebben een heerlijk groot bed. 1,80 m bij 2,20 m

8 Ben je lui?

Nee ik ben vooral een bezige bij. Eens in de paar maanden ben ik wel heel lui. Dan las ik een ik doe lekker helemaal niks dag in.

 9 Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Ja dat alles klam nog voelt van die hitte dagen.

10.Kauw je op potloden en pennen?

Nee dat vind ik echt vies. Wie weet wie er aan heeft gezeten. Blegh.

 11.Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Oh serieus van deze benaming voor scouting krijg ik echt de rillingen. Ik heb als kind bij de scouting gezeten. Super gave tijd daar gehad. Helaas mocht ik niet met mijn vriendinnen over naar de gidsen. Bleef ik alleen achter bij de kabouters. Resultaat, ik ging niet meer naar de scouting. Later teruggekomen als leiding. Dat jaren met heel veel plezier gedaan. Overgestapt naar het bestuur om het in april 2016 over te dragen. Combinatie jonge kinderen en vrijwilligerswerk was voor mij te veel.

Ik word soms echt boos als mensen de scouting padvinderij noemen. Hoe fijn is het om op een vereniging niet in competitie verband bezig te moeten zijn? Vaak ontstaan hier mooie vriendschappen, is iedereen bijzonder en kan iedereen de beste zijn. Hoe gaaf is het om zo’n veelzijdige hobby als scouting te hebben. Sport en spel, creativiteit, uitdaging, zelfstandigheid het komt allemaal aan bod.en dat uniform? Dat zorgt ervoor dat iedereen gelijk is.

 12 Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Ja hoor met regelmaat samen met mijn kinderen. Niks mis mee toch?

 13 Tel je de treden als je de trap oploopt?

Nee dat doe ik niet. Die informatie boeit me niet.

14 Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Ja ook dat. Lekker met de kindjes door de kamer dansen zonder of met muziek. Hoe gekker hoe beter.

15 Weet je hoe je het oliepeil van een auto moet checken?

Ja hoor daar heb ik geen moeite mee. Doe ik heel regelmatig. Bij onze vorige auto moest het iedere maand. Dat zit er nog steeds ingebakken.

 

Please follow and like us: